Анджелина Джоли и Брад Пит – Интимно

Разкрити ли са наистина лудориите на Анджелина Джоли и Брад Пит в спалнята и как някой би могъл да бъде толкова подробно информиран?

Според слуховете голяма част от сексуалния живот на знаменитата двойка вече не е тайна. Разбира се, никой от двамата не потвърждава информацията.

Оказва се, че наред с луксозното спално бельо в спалнята на Джоли и Пит присъстват и атрибути за забавление – белезници, камшици и други играчки за доставяне на любовна наслада. „Анджелина все още е ненаситна и извратена в леглото“ съобщава Celebitchy.com.

Въпреки многото помощни инструменти се твърди, че Брад вече трудно успявал да засити сексуалния глад на красивата си съпруга. Но все пак Пит продължава да изисква максимални усилия от себе си, за да не го напусне Анджелина, съобщава Examiner.com.

Анджелина може би изневерява на Брад Пид според Celebitchy, за да засити огромното си желание за секс.

„Джоли харесва грубости и закачки в върху чаршафите. Има античен бюст на гърди в спалнята, където държи своите секс играчки“ казва The Insider. „Също Анджелина обича робството, до определен момент в секса“.

В началото на годината The Enquirer публикува статия как Анджелина Джоли разстройва Брад Пит с ресторант „изсмивайки се в лицето му“, че планира да се помотае с Били Боб след премиера на филмовия фестивал в Берлин.

Разбира се, Били Боб и Аджелина Джоли често говорят с романтика за останалия в миналото им кратък брак, но по всичко личи, че отношенията между двамата са били, а и може би са главно базирани на секса във връзката. Най-секси жената в света обаче официално заяви, че между нея и Били Боб няма „нищо общо“, така че Брад Пит не би трябвало да се тревожи за отношенията на половинката си с бившия й съпруг. Т.к. нито Аджелина, нито Брад Пит потвърждават информацията публикувана от The Enquirer въпросът имат ли Били Боб и Анджи нещо общо остава с въпросителна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


7 − 2 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.