Nokia 500 е един от най-евтините мобилни телефони на Nokia

Точно както има различни видове хора, има и различни видове телефони, които ще ги правят щастливи по определен начин. Nokia 500, която обсъждаме тук, е за тези хора, които искат от телефона си да прави всички основни неща, да работи с някои от новите приложения, да има много добри и съвременни характеристики, но да не струва цяло състояние. Ако си мислите, че тази цифра е свързана с цената на този телефон, грешите. Цената е 280 лв в този онлайн магазин за телефони. Имайки предвид характеристиките на Nokia 500, цената е изключително изгодна.

Nokia 500 е стандартен телефон с 3,2-инчов сензорен екран, вграден в предната част на телефона и 3 различни по цвят задни капака, за да бъдете различни. Телефонът има 1GHz процесор и работи на версия Анна на операционната система Symbian OS. Този процесор определено спомага за бързата и безпроблемна работата на телефона.

По отношение на това, как изглежда телефона, размерите на Нокиа 500 са 111,3 х 53,8 х 14.1 милиметра и тежи само 93грама. Освен това 3,2-инчовият сензорен екран с резолюция 640*360 пиксела, което прави този телефон да изглежда много хубав. Ако говорим за мултимедийните и развлекателни възможности на Nokia 500, трябва да започнем с 5 мега-пикселовата камера, която поддържа и видео запис. Освен това трябва да се отбележи и стерео FM радиото, музикалният плеър, който поддържа формати като MP3, SpMidi, AAC, AAC +, еААС +, WMA, както и видео плейър, който поддържа формати като MPEG4, H.263, H.264.

Но това не е всичко. Както казахме в началото, съчетанието на характеристиките на този смартфон и цената го прави изключително изгодна покпка. Nokia 500 има UI автоматично завъртащ се сензор (акселерометър), компас, сензор за близост (proximity sensor), детектор за околната светлина и при това всички те работят удивително добре. Телефонът може да разшири своята памет до 32GB, като вътрешната памет е 2 GB. Разбира се, поддържа 3G, за да може спокойно да сърфирате в любимите си интернет страници.
Това, което прави разликата между Nokia 500 и останалите смартфони е цената, която няма да разбие вашия бюджет, а в същото време ще притежавате страхотен телефон – Нокиа 500.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


5 − = 1

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.