Върнете живота на вашият лаптоп с bateriya-laptop.com

Вашият бизнес е свързан с много пътувания, автомобилът Ви се е превърнал в офис на колела. Налага се да сте във връзка с контрагентите и лаптопа се е превърнал в една неизменна част от Вашето ежедневие. С времето капацитетът на лаптоп батерия Ви намалява и един ден ще установите, че тя не може да отговори на динамичният работен ден. Не позволявайте точно в най-неподходящият момент да останете неприятно изненадани. Помислете колко главоболия ще си спестите, ако си купите нова батерия. Онлайн магазин bateriya-laptop.com е специализиран именно в търговията с нови батерии, като притежава изключително богат каталог надхвърлящ 700 вида. С капацитет от 4000 до 12000mAh, от 2 до 24 клетки, както и с волтаж от 3.6 до 24V.

Към момента са покрити 99% от всички модели предлагани на пазара, а също така и голям процент от спрените от производство в последните 5 години. Ние сме се постарали да съберем под един покрив всички производители: батерия за лаптоп Toshiba, DELL, Apple, IBM, Sony, Acer, HP, Siemens, LG, Samsung, Asus, Clevo, Gateway, Lenovo, MSI, Uniwill, Fujitsu и BENQ. Цените гарантирано са най-ниските в България, тъй като фирмата е директен вносители на продуктите. Доставката е безплатна и се извършва до 3 дни, като плащането на батерията става с наложен платеж. Клиентът има опцията да отвори пратката преди да я плати за да се увери, че всичко е наред. Батерията е в комплект с фактура и гаранция 6 месеца. Ние Ви предлагаме и 7 дневен тестов период за продукта. Всички характеристики и съвместимост са взети директно от спецификацията.

Върнете живота на вашият лаптоп, новата лаптоп батерия с повишен капацитет е конструирана така, че да притежава максимално дълъг експлоатационен период. Тя е точният заместител, оригинална е и с гарантиран произход. Ние от bateriya-laptop.com знаем, че клиентът е най-важен, затова му предлагаме само най-високо качество продукти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


4 + 9 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.