Готов онлайн магазин Summer Cart

Една от най-перспективните посоки, в които търговците решават да разширят своя бизнес е именно създаването на техен онлайн магазин.

Нарасналият обмен на стоки и услуги посредством глобалната мрежа ни прави свидетели на истински ренесанс в създаването на онлайн магазин от всеки търговец, който желае да бъде в крак с тенденциите и своите клиенти.

Всеки добре създаден и поддържан интернет магазин може в значителна степен да повиши оборота, а респективно и печалбите от поръчките на вашите продукти. Не са рядкост и случаите, когато един електронен магазин генерира повече продажби от 5 физически такива и всичко това, без да заплащате огромните разходи за наем, консумативи, персонал.

Summer Cart е най-стабилното и предпочитано решение за създаването на български онлайн магазин, което към настоящия момент се използва от над 1000 търговци, решили да заявят своите желания да бъдат част от огромната интернет мрежа, която генерира все по-големи обороти от продажбата на продукти и услуги, както в световен мащаб, така и в България, където потребителите започват все по-смело да пазаруват по интернет.

Готовия онлайн магазин Summer Cart се разработва отдавна, като благодарение на задълбочени изследвания и проучвания на поведенческите модели на интернет аудитория е съумял да предостави невероятни възможности на търговците, а и на отделните хора насочили се към електронната търговия да максимизират своите печалби.

Ако вече сте избрали да се доверите на Summer Cart, за да създадете своя електронен магазин, то малка част от неговите предимства са: предоставяните SEO възможности, възможността за лесно изграждане на онлайн магазин във Facebook, 31 вида методи за плащане, 10 различни вида доставка, интеграция със складов софтуер, визуални шаблони, качествена поддръжка на български език и много, много други.

Благодарение на готовите решения за интернет магазин Summer Cart вие ще можете да използвате и редица инструменти, за да промотирате и разпространявате своите продукти, както и значително да повишите конверсията потребител-клиент на вашия онлайн магазин.

Публикувано от

Димитър Георгиев

Казвам се Димитър Георгиев и съм копирайтър и SEO оптимизатор. Работата ми е свързана тясно и със SEO копирайтинг и Article маркетинг. Често помагам и на някои от най-големите SEO и Social маркетинг експерти в България. Имам си и собствен хейтърски блог и поддържам своя собствена Директория за статии. Съдружник съм и във фирма за продажба на интериорни решения, подови настилки и паркет - Sunrise паркет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


1 + = 2

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.