Водорасли АФА

Водораслите са едни от най – древните живи организми на земята. Те съществуват много по-отдавна от хората и докато хиляди други растения и животни са загинали, синьозелените водорасли са съхранили своята „зелена енергия“ от хилядолетия. За да виреят, водораслите се нуждаят само от минерали, вода и слънчева светлина. Днес се счита, че тези забележителни форми на живот представляват 80% от естествената храна и подсигуряват 90% от производството на кислород  на земята.

Водораслите АФА са една от най- древните форми на живот на земята. Те са най-богатите на хлорофил растения на планетата.

Синьозеленото водорасло (Aphanizomenon flos-aquae -AFA) от езерото Кламат, Орегон, САЩ е различно от повечето водорасли. У нас е достъпно благодарение на компания АкваСорс. То расте в диво състояние в своята собствена естествена среда, едно от най-богатите на хранителни вещества места в света – езерото Кламат. Хранителното богатство на това изключително чисто кътче на планетата се дължи на реките които се вливат в езерото. Те извират от кратера на затихнал вулкан и носят със себе си изхвърлените от недрата на земята полезни вещества.

В тази изключително богата и наситена с полезни микроелементи и минерали  среда на живот водораслите АФА виреят от хиляди години. Диворастящите синьозелени водорасли са напълно освободени от изкуствени синтетични примеси. Тъй като AFA се размножава в една толкова чиста и богата естествена среда, те притежават силно благотворно въздействие върху човешкото тяло.

Защо водораслите АФА са толкова полезни!

  • AFA има мека клетъчна стена, която лесно се смила от човешкияорганизъм. Други синтетично култивирани водорасли и растения са с несмилаеми целулозни стени, което прави абсорбцията трудна или невъзможна.
  • Ето защо водораслите АФА от езерото Кламат са лесноусвоими от организма. Те са поели полезните вещества от богатата на минерали вода на Кламатското езеро и са ги преработили в една лесноусвоима, бионалична храна за човека.
  • За да расте, AFA се нуждае от интензивна слънчева светлина. Летнитемесеци в Орегон са най-благоприятни за изобилен растеж. Това може даобясни защо AFA има толкова много хлорофил. Растителната енергия можеда се пренесе директно от хлорофила към хемоглобина в еритроцитите вкръвта на човека. Те на свой ред прехвърлят растителната енергия директнокъм клетките и към свързващите структури, които след това я препредават на цялото тяло на човека. Ето защо водораслите AFA имат възможност дапречистват кръвта, да успокояват възпаленията и да подмладяват организма.
  • Синьозелените водорасли AFA са един превъзходен естествен източник на хранителни вещества за тялото. Те са с много богато съдържание на хлорофил, вит. В12, бета-каротин, желязо, протеин и още много други хранителни съставки в една лесно усвояема форма. В резултат на това те подпомагат увеличаването на енергията, коригират различните дисбаланси, оксигенират клетките и реализират едно добро здраве на физическо и умствено ниво. Синьозелените водорасли също така са и антидепресанти, и повишават настроението.

В клиничната практика има пациенти, които съобщават за проясняване на мисълта, подобряване на паметта и по-добро фокусиране след неколкомесечно приемане на водорасли АФА.

Добра комбинация е приемане на водорасли АФА със Спирулина и Алфалфа (люцерна). Такъв продукт е Зелена Енегия на английската компания Аквасорс (AquaSource)

www.IskamZdrave.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


+ 2 = 4

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.