Подходящи парфюми за Вашето ежедневие

Много хора предпочитат по-силните аромати и ги използва постоянно. До тук добре, но би било по-добре ако заменят тежките и силни парфюми с по-леки и свежи ухания. Изключително важно е да се научите да подбирате парфюмите, дрехите, аксесоарите и козметиката си според повода или случая, които ви предстои. Представете си, че сте на важна среща и вие сте избрали да използвате парфюм, чийто силен и натрапчив аромат се нови във въздуха из цялата стая. Едва ли това би се харесало на всички присъстващи. За това е много по-добре през деня да наблегнете на по-леки и свежи аромати, които да подчертават вашата същност, без да се натрапват на околните. Силните и предизвикателни аромати можете да използвате на коктейли и вечерите, когато излизате да се забавлявате, но за работа през деня не са най-удачния избор.

Ето и някои подходящи дамски парфюми, които са подходящи за всекидневна употреба:

  • Един наистина прекрасен дневен аромат е парфюма Daisy на Marc Jacobs.
  • Парфюмите Mademoiselle на Chanel, със своите нотки на жасмин и бергамот са друг свеж аромат, който би направил добро впечатлените и които много жени харесват.
  • Gucci Rush – съчетава аромати като ванилия, гардения, жасмин и кориандър.
  • Парфюми Nautica за жени са с красив флорален аромат, идеален за ежедневна употреба. В аромата му се открояват ухания на мандарина, грейпфрут, роза, охра и мускус.
  • Друг прекрасен парфюм е Brit на Burberry с аромат, които съчетава ухание на нефрит, круша, бадем, махагон, бобова тонка, божур и портокал.
  • Един от последните парфюми, които си струва да опитате е Chloe. Неговият възхитителен аромат е комбинация от магнолия, роза, момина сълза, кедър и портокалови цветчета.

Които и от тези уникални парфюми да изберете няма да сгрешите, тъй като той спокойно може да се превърне във ваша запазена марка за през деня, с която хората около вас лесно да ви разпознават.

Едно мнение за “Подходящи парфюми за Вашето ежедневие”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


− 2 = 1

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.