Как да купим дамски обувки?

Обувките са истинската тръпка на голяма част от съвременните дами. Всяка една е горд собственик на най-малко половин шкаф, пълен с обувки на висок ток. Три, четири чифта от тях се слагат всеки ден,а останалите не. Това не трябва да Ви се струва странно. Изборът на обувки винаги е емоционален. Просто се влюбват от пръв поглед в някой модел на витрината и го купуват, без да погледнат дали е качествен, и дали си струва парите.

За да избегнем купуването на още един безполезен чифт дамски обувки с висок ток трябва да си зададем следните въпроси преди да се втурнем на пазар:

Комфортно ли се чувстваме на висок и стръмен ток?

Младите дами на около 20 годишна възраст нямат проблем с ходенето да висок ток цял ден или цяла нощ, но за дамите над 35 годишна възраст това е крайно изтезание за ходилата. Междувременно доста дами не са свикнали да ходят с обувки, с високи токчета, в ежедневието им, и походката им наподобява тази на робокоп. Почти всички модели обувки на висок ток си има версия с по нисък ток. Замислете се дали не са по-подходящи за Вас.

Каква материя е най-добра?

Дамските обувки с висок ток се правят от 3 материала: ест. кожа, велур и изкуствена кожа. Най-изгодната материя е велура. изкуствената кожа, а цената доста по-ниска от тази на естествената. Единствения недостатък e че пропуска лесно вода. Препоръчвам Ви да не купувате велурени ботуши, колкото и да са атрактивни, не са практични за зимния сезон.

Най-важното нещо преди на си купим избрания чифт обувки е да ги изпробваме.Добре знаем че има широки и тесни стъпала. Същото важи и за подметките – тесни и широки.

Дори и номерацията да отговаря е доста препоръчително да се изпробват, за да бъдем сигурни че кракът ни се чувства добре в тях и ще се чувства добре след цял ден ходене.

Не е тайна, чедамите са рядък вид жищни създания, а тяхната плячка са дамските обувки с висок ток. Моловете са бойния фронт и всяка дама иска да се докопа до най-добрия чифт обувки на висок ток. И има защо. Един добър чифт дамски обувки, сандали или ботуши Ви кара не само да се чувствате много по-добре, но и да изглеждате по същия начин. Какво чакате, излизайте по главните улици и избирайте поредния чифт обувки с висока платформа, като имате впредвид моите съвети. Така освен красиви обувките Ви ще бъдат и подходящи за ежедневно носене.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


7 − = 5

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.