Аз съм Бонд, Джеймс Бонд с качествена шпионска камера

Различните видове шпионски камери днес са толкова добре развити и то под всякакви форми, че спокойно може да се въплатите в образа на велик шпионин от криминалетата, ако желаете. Като Джеймс Бонд например. Ако например имате крещяща нужда от нещо или някой, който да ви вдъхва доверие, но така и не сте открили вашият сигурен човек, може би ви трябва да посетите някой шпионски магазин и да заредите арсенала си от помощни средства. В помощ на какви ситуации може да се ползват различните и най-разнообразни арсенали от шпионски камери?

Първо поставяме сигурността. Ако например се налага да заминете за известно време някъде далеч от дома, но няма кой да остане в къщата, за да пази неприкосновеността на жилището, то вместо човек може да използвате една от многото IP скрити камери. Избирате си най-малката възможна, която не се вижда лесно с просто око, монтирате я на такова място, което ще обхваща голям диапазон от стаята или дадено помещение, настройвате сървъра, на който ще можете да гледате в реално време всичко, което се случва и спокойно заминавате на почивка или важното бизнес пътуване. И когато искате да видите какво се случва у дома, само въвеждате адреса на сървъра, въвеждате парола и потребителско име и спокойно може да огледате всичко. От цял свят, като единственото условие да имате интернет. И ако забележите нарушители, веднага може да сигнализирате полицията.

Друг момент, в който да ползвате някой шпионски камери, е когато искате да разберете някаква истина. Или се съмнявате в някой. В този случай е спорно дали имате право, но ако се чувствате излъган, то никой не може да спори. Но все пак бъдете готови да почувствате разочарования, болка или пък да се скарате с гаджето, ако се окаже, че въображението ви просто повечко се е поразвихрило.

И отново опираме до сигурността. Но на нашите деца. Всички родители днес работят и рядко има по един възрастен в дома, когато детето се прибира от училище. Понякога се налага то да стои само с часове, докато някой се прибере. В този случай може да направите няколко неща: да извикате приятелка, която да го наглежда, да се обадите на съседката отсреща, която пак да го наглежда, да му вземете телефон и да звъните през 10 минути или просто да си вземете някоя скрита камера и да наблюдавате какво се случва. Във всички случаи това е най-удачното, тъй като някои предлагат и наблюдение в реално време.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


− 6 = 3

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.