Най-добрите безплатни прогнози

Може би много от вас са чували за спортните залози ,които се правят и най-вече за футболните залози. Те са най-разпространени в интернет. Много от вас до скоро знаеха само за родния еврофутбол ,но вече интернет залозите стават хит, все повече хора започват да упражняват своите умения и късмети в онлайн залозите,а и коефициентите са доста по-големи сравнение с еврофутбола. В интернет също имате хиляди букмейкъри ,които са на ваше разположение.

Нека разгледате как най-успешно може да измислим печелившите футболни прогнози. Едно от най-важните неща ,когато залагате е да залагате тази сума ,която може да си позволите. Също изключвате опциите любим отбор или най-големите. И не се целете в големите пари, а повече играйте за по-сигурна печалба.

При изготвянето на футболни прогнози много е важно да следите отбора на който смятате да залагате, това е 90% от успеха. Има хиляди сайтове за статистики в интернет и лесно ще се доберете  до това което ви трябва. Като за начало, погледнете класирането в първенството ,където участва отбора, след което гледате позицията в която се намира. Следва да разгледате последните пет мача, също така от косвено значение кой е домакин,кой е гост. Същото се прави и за следващия отбор и според тези статистики правите си извод за двубоя. След което идва време да гледате формата на отборите , кои играчи ще играят ,кои са контузени и така нататък. Ако постоянно следите ,тези статистики  , то успешно бихте изготвили вашите футболни прогнози.Също така ако залагате на живо , съвета ми е да гледате мачовете на живо ,като това ще покаже движението на срещата.

Не бъди алчен, играй за сигурна печалба ,а не гони големите пари. Също така , ако си загубил един фиш, не бързай да направиш следващия залог,само и само за да си върнеш парите, това е доста срещан проблем и най-често завършва с фалит на сметката.  Най-важното е да си спокоен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


+ 7 = 12

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.