Как да си открием сметка в Bet365

В последните десетина години Интернет навлезе дълбоко във всички сфери на живота ни. Много хора вече не могат да си представят как би изглеждал живота им без мрежата. Това в пълна степен важи и за хазартната индустрия. Много букмейкъри предлагащи футболни залози изнесоха своя бизнес онлайн и се радват на голяма популярност и печалби.

Един от най-известните и големи сайтове за залози е Bet365. Букмейкърската къща е създадена през далечната 1974г. и стартира своята уеб страница през 1999г. От тогава до сега те се превърнали в лидер в пазара на залози, както на българския, така и в световен мащаб.


За да можете за залагате в Bet365 първо трябва да си откриете сметка в уеб страницата им и да я заредите с пари. В настоящата статия ще ви запознаем с това как да си направите регистрация в Bet365. Първо зареждате страницата им в уеб браузъра с който работите и търсите бутона „Регистрация”. След като влезете в менюто трябва да попълните коректно регистрационната форма, която ви се зарежда. Ако всичко е преминало успешно сметката ви ще е създадена и ще можете да пристъпите към пускането на залози. Преди да направите това, обаче има още едно нещо, което трябва да свършите. Трябва да депозирате средства по вашата сметка избирайки един от многобройните методи за осъществяване на депозит. Най-популярните методи са посредством кредитни и дебитни карти, директен банков трансфер или използването на някой от многобройните електронни портфейли. От електронните портфейли на българския пазар най-разпространени са Moneybookers и ePay.bg.

След като успешно прехвърлите средства по сметката си вече спокойно можете да започнете да правите вашите залози. Букмейкъра предлага много атрактивни бонуси за нови клиенти, така че потърсете информация или се свържете с отдел клиенти, за да ви обяснят какво трябва да направите, за да се възползвате от бонуса си. Обслужването е на български език и не би трябвало да имате абсолютно никакви проблеми при комуникацията със служителите на компанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


+ 9 = 17

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.