Трябва ли да се доверим на футболни прогнози

Футболни прогнози има много и различни. Въпросът днес е трябва ли да им се доверим и има ли риск от това да сложим голяма сума пари само и само защото сме прочели предвиждането на някой изтъкнат футболен спец в пресата. В повечето случаи това зависи от вашите конкретни разбирания. Доверчив човек ли сте, познавате ли футбола, можете ли да определите дали дадено мнение е меродавно или не.

При положение, че си отговорите на някой от персонално касаещите ви въпроси вие ще може да стигнете и до извода дали трябва или не трябва да се доверите на футболните прогнози правени днес. Ако пък тепърва започвате да залагате на футбол то тогава e нужно да сте особено внимателни, най-малкото защото липсва аналитичното мислене и ще попаднете в един водовъртеж от предвиждания и спорещи си мнения, които в повечето ситуации ще ви объркат.

Начините да откриете качествени футболни прогнози са различни, като най-добрите от тях идват със съдействието на медиите в България. Не трябва да смятате, че съществува конспирация и черно тото защото по този начин никога няма да отидете за да пуснете фиша си. Следете различните спортни първенства и преценете къде може да се изявите като познавачи на футбола.

Четете спортните ежедневници тъй като в тях ще научавате всичко необходимо за отборите от Европа и целия свят. Запознавайки се с тактиките, схемите, наличните играчи и въобще историята на клубовете вие може да правите и собствени предвиждания за крайният завършек на мачовете. Разбира се, е добре да проверите вашето мнение и да го асоциирате с това на специалистите.

Важното е да уловите духа на даден двубой, да почувствате какво очаква публиката и в крайна сметка да се доверите на интуицията си. Никъде не е казано, че експертните мнения са 100% истински тъй като футболът е игра, в която може да се случи буквално всичко.

Историята помни прекратени мачове поради атмосферни условия, отказа на даден отбор да играе в знак на бойкоти, проблеми с публиката и много други. В тези варианти прогнозите не важат и вие може да спечелите срещата с по-нисък коефициент или да чакате преиграването и.

Спомнете си моментите, в които сте говорили за говорили за твърди мачове и сте съжалявали горчиво след последния съдийски сигнал. Именно това идва да рече, че точната футболна прогноза е твърде относителна, тя може да е факт но винаги имайте едно на ум.

Дали трябва да се доверим на футболните експерти, които изказват мнение относно края на даден мач е тема на задълбочена дискусия. Никога нищо не е на всяка цена като смятаме, че хората, които залагат знаят това. За новите играчи можем да кажем, че прогнозата е съвкупност от интуиция, анализ, медийно присъствие и още куп фактори. Желаем на всички вас успех във вашите футболни прогнози.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


5 − = 2

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.