Клюки и мода ръка за ръка

Забелязвате ли как клюките в днешно време стават все по красиви и модерни. Под красиви имам предвид, че за клюки може да се счита всяка една новина, не само от света на шоу бизнеса, но и от света на модата. Клюки има по отношение на това как е създадена една дреха, обувки, чанта или което  и да било бижу. В клюка се превръща и това кой точно е създал тази вещ и не на последно място, кой точно носи тази вещ. И колкото по известна  и блестяща личност употребява тази вещ толкова по пикантна е клюката. От това малко въведение, сигурно вече разбрахте, че в тази статия искам да обърна внимание на други клюки, малко по различни, не  тези който разказват историята на този или онзи човек от обикновеният гражданин до световно известни звезди, онези клюки подчинени на модерните вещи и техните създатели.

Тук искам да отбележа, че ние живеем в един свят подчинен в повечето случай на вещите и предметите, които ни заобикалят. И тъй като  те са станали такава неизменна част от нашето ежедневие , напълно нормално е да започнем да клюкарстваме  ме за тях. Държа да отбележа, че колкото повече си навътре в света на модата, толкова повече клюкарстваш за нея и хората свързани с нея разбира се. И тук за разлика от клюките по адрес на хора, колкото повече клюки се носят по адрес на модата , толкова по добре за онзи  за когото клюкарстват, та било то вещ или в по – добрият случай създател на мода. И ако си мислите, че уменията се преплитат имайте предвид, че в света на модата човек става олицетворение на това което прави.

Но да се върна на темата.Разбира се, че и тук има изключения, и клюките могат да бъдат меко казано подронващи авторитета. В света на модата обаче клюката си е клюка, независимо каква е тя добра или лоша, най общо казано и в двата случая върши една и съща работа.В смисъл такъв:стигнало ли се е до тук да клюкарстват по твой адрес , когато ти си един от тях, онези който правят световната мода, то ти си нещо, ти си този който е заслужил вниманието на критиците, или поклонниците респективно. И ако в другият свят, онзи обикновеният клюки е лоша дума, то тук в света на модата клюки е олицетворение на престиж, самочувствие,  интерес и всичко онова , което показва , че ти си се справил добре, щом всички останали клюкарстват за теб, твоето тяло, твоят продукт или твоята марка, в зависимост от това къде е твоето място в този свят.

Всъщност авторката на тази публикация се опитва да ви обеди, че клюки и мода вървят ръка за ръка в днешно време, и колкото по бляскава и висша е модата, толкова по красиви и бляскави са клюките, разпространявани по този повод. И не на последно място, тези две неща са взаимн

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


9 − = 6

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.