Емил Попов за кмет на Дряново

Емил Попов - кандидат за кмет на ДряновоДряново е едно от многото места в България, където съвсем скоро предстоят местни избори. Наред с останалите политически формации, които се включиха в избори 2011 в борбата за Дряново ще участва и една гражданска инициатива “Дряново да бъде”, която разчита да прокара своите модерни и иновационни идеи, за да възроди Дряново.

За широката аудитория, нека споменем и малко информация за град Дряново. Той се намира на територията на област Габрово, а близки градове до него са Велико Търново и Севлиево. С население между 8 и 11 хиляди души, в зависимост от различните източници Дряново не е голям град, но за сметка на това се отличава с красива природа и богато културно наследство. Роден там е Колю Фичето, с чието великолепно строителство е запознат всеки българин.

От гражданска инициатива „Дряново да бъде” са излъчили Емил Попов като кандидат-кмет за Дряново, разчитайки на факта, че той е закърмен с традициите и величието на своя роден град и ще действа само и единствено за развитието на града. Отличните му бизнес позиции обещават на Дряново най-после да се обърне внимание, въпреки своя размер, като града стане привлекателна туристическа дестинация и привлече инвестиции, които да осигурят работа за неговите граждани.

Мотивацията, надеждността и честността са според кандидат-кмета на Дряново Емил Попов сред най-важните качества на един кмет, като именно те ще помогнат да се изгради един модел на управление в Дряново, който да послужи за пример на много други български общини.

Своята подкрепа за инициативата за Дряново – „Дряново да бъде” обявиха редица интелектуалци и бизнесмени, сред които Емил Хърсев, Мартин Заимов, Максим Бехар, Любомир Левчев, Соломон Паси и редица други известни хора в България.

Нека осигурим прозрачност на действията и гарантираме превръщането на родното ни Дряново в едно по-добро място за живеене, както за нас, така и за нашите деца. Нека изберем правилния кмет и да видим как Дряново разцъфва и просперира.

Публикувано от

krazymir

Занимавма се с интернет маркетинг и опитмизация. Най-често публикувам статии по темите ремонт на покриви, кърти чисти извозва, държавен вестник и законодателство, счетоводство, решаване на софтуерни проблеми и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


8 − 4 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.