Как да реагираме при починал домашен любимец?

В случай, че вашето куче или котка почине, трябва да реагирате незабавно, колкото и тежко да Ви е в момента. Трупът на животното не може да чака, така че вземете най-правилното решение. Предвид обстоятелствата свързани с починали домашни любимци, не можете да организирате стандартно погребение, което се състои в заравяне на животното в земята. Това поражда въпроса, какво да направим? Не се притеснявайте, тъй като съществува вариант за кремация на животни.

Защо се налага да кремирате домашния любимец?

Своевременната Ви реакция при починал домашен любимец, може да предотврати разпространение на зарази, зловонни миризми и други неприятни последици. За да направите най-доброто, Ви препоръчваме да се ориентирате към оторизираните фирми и крематориуми, които предоставят услугата кремация на домашни любимци. Само по този начин можете да сте сигурни, че животното ще отдъхне спокойно и ще почива в мир, така както бихте искали.

Ако се вземат навременни мерки няма да имате проблеми и ще изпратите вашето любимо животно във вечния му път. Постъпвайки по този начин можете да сте сигурни, че правите най-доброто нещо, на което сте способни. Това не са само думи, а фактите, такива каквито са в действителността. Ясно е, че Ви е мъчно и трудно, но можете да се преборите със здрав разум и правейки всичко по силите си, за да организирате лоялно изпращане на домашния любимец.

Колко струва изпращането на домашен любимец?

Цената може да бъде най-различна, в зависимост от начините, по които ще се разделите с животинчето. При индивидуална кремация ще Ви искат повече пари, тъй като можете да присъствате на процедура и да получите безплатна урна с пепелта. Груповата кремация пък изисква по-дълго чакане, а урната и / или ковчегът се заплащат отделно. При всички положения обаче ще искате да се разделите с приятелчето Ви с почести, така че цената е маловажна в този случай. Надяваме се, че този труден момент ще закъснее с годините и Ви пожелаваме здраве!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


− 5 = 3

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.