Маркови парфюми – лукс или необходимост

Трудно е да се прецени дали има лоша марка парфюм. Просто някои са по – скъпи, а други – по – евтини. Но всеки използва парфюм. Друг е въпросът дали въпросният използван парфюм е оригинален или имитация. Днес всеки предпочита да употребява парфюми и това едва ли е учудващо.

Сравнително по – малък е броят на хората, които могат да си позволят постоянната употреба на маркови парфюми. Все пак, за да се сдобиете с такъв вид парфюм, е необходимо да заделите настрана известна парична сума. Но всъщност марковите парфюми са толкова многобройни, че често дори и за този, който може да си позволи тяхното закупуване, възникват трудности при избора.

Ако трябва да се сравнят качествата на отделните видове парфюми – маркови и такива, които са по – евтини, то безспорен е фактът, че първите превъзхождат в много отношения. Например ароматът на марковите парфюми е по – хубав и освен това е доста по – траен. Когато сте се пръскали с такъв парфюм, вероятно сте усетили, че ароматът му не се е изхабил дори на следващия ден.

Но не са само тези разликите между марковите и евтините парфюми. Най – вече огромна е разликата в цените – много често на цената на един марков парфюм вие можете спокойно да закупите два от по – евтините. Да не говорим в количеството на течностите – марковите парфюми много често се продават в шишенца от 0.5 мл. Както добре разбирате и сами, това количество свършва твърде бързо.

В допълнение към всичко това може да се каже още, че не всички евтини парфюми са непременно некачествени. Напротив – понякога има доста сполучливи произведени продукти. Така че употребата на парфюм е нещо напълно необичайно.

Лукс или необходимост е употребата на марков парфюм? Имам предвид кое си струва да изберете повече – да дадете малко повече за оригинален парфюм или да спестите, като си закупите по – евтин? Това е въпрос до голяма степен на индивидуална гледна точка. Има хора, които въпреки, че не разполагат с много средства, предпочитат да притежават скъп и хубав парфюм. По – голям естествено е броят на тези, които не желаят така лесно да похарчат парите си.

Като цяло може да се обобщи, че употребата на парфюми, маркови, евтини – е част от битовото ежедневие. Няма човек, който да няма свой собствен парфюм. И абсолютно всеки, когато види, че парфюмът му е свършил – веднага си купува нов. Ето защо парфюмът – марков или евтин, винаги ще се употребява трайно и пълноценно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


+ 8 = 12

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.