Препоръки за пестене на пари от обувки

В тази статия ще ви предложа 3 прости съвета, от които ще спестите пари за дрехи и обувки.  Дано да ви са от полза 🙂

Купете повече дрехи и обувки за да получите по-голяма отстъпка

Това изказване е колкото вярно толкова и грешно. Когато сме решили че имаме повече пари и трябва да вземем на веднаж  няколко чифта здрави обувки е добре все пак да проверим колко ще спестим. Ако дадем 150 лева за да спестим 2-3 не изглежда добър подход са спестяване на пари от обувки. Понякога се случва че ако купим повече бройки, парите които ще спестим не са кой знае колко. За това е добре, всеки път щом видим промоция или намаление на обувки, да пресметнем все пак колко ще спестим.

Пестене на пари от обувки с купони

Всеки знае представата на купоните, но те също имат един недостатък. Когато имаме купони за обувки или дрехи не е нужно да се втурнем веднага да си купим нещо, само защото имаме купони. Винаги когато правим покупна, било на обувки или нещо друго, тя трябва да е по предназначение. Например, лятото свършва, имаме купони за обувки, а всички чехли и сандали да на разпродажба. Може ни купоните няма да се оползотворят много правилно, а по-добре да си вземем есенни или зимни обувки, които ще ги носим следващите няколко месеца. Ако имаме купони за процент, означава че колкото по-скъпи си вземем, повече ще спестим. Но това не означава че трябва да дадем всичките си пари.

Обувки на сезонни намаления

Бях чул преди, че едно момиче си купила на намаление ботуши или не помня точно какви обувки бяха, но намалението било около 300% и тя си ги взема само за 150 лева, а обувките били много хубави. На мен ми стана много смешно и един приятел и каза: представяш ли си ако беше дала цялата си заплата или даже 2-3 заплати колко щеше да спечелиш :D. Сезонните намаление са хубави, добре е да се възползваме от тях, но не и да прекаляваме. О този начин повече ще загубим от колкото ще спечелим!  Не означава че ако си вземем хубави ниска на ниска цена, другата година няма пак да ги има същите на по-ниска или да има подобни модели.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


− 1 = 7

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.