Митове за секса

4 големи мита за секса

Митовете за секса не са от вчера. С течение на времето около темата-табу са се зародили доста различни твърдения, което е напълно в реда на нещата. Митовете са най-разнообразни както, такива касаещи самото преживяване, така и такива, който се отнасят към употребата на секс играчки от близкия секс магазин например. В тази публикация ще ви разкрием истината за някои от по-известните митове, асоциирани с тази тематика.

Мит 1:  Задължително е всеки път да изпитвате оргазъм.

Истина: Ако единствената ви цел е достигането до оргазъм по време на полов акт, то вероятно нямате кой знае какви чувства към човека, който е част от него. За всички обаче, които поддържат сериозни отношения е важно да отбележим, че самият секс не е само и единствено с цел оргазъм, а по-скоро с цел отношение и близост между хората.

Мит 2: Той не трябва да гледа секс филми – нали правим любов

Истина: Мъжете имат нужда от визуална стимулация. Независимо своя бурен сексуален живот, те имат нужда от подобно дразнение. Всъщност, ако си изиграете добре картите, можете дори да спечелите от цялата ситуация. Съвместното гледане на подобни филми или пък финото и секси еротично бельо, купено от някой секс шоп, което възбужда мъжа визуално са стъпки именно в тази насока. В противен случай вие ревнувате от ръката му…

Мит 3: Познаваме се отдавна, няма да пипна някоя сексуално-предавана болест от него/нея

Истина: Независимо, че познавате човека, използването на презервативи не бива да бъде отхвърлено с лека ръка. Истината е, че всеки, който има сексуално-предавана болест, независимо каква е тя, също има приятели. Ако тези неговите/нейни приятели правят секс с него/нея, то те също ще бъдат обременени с подобно неприятно стечение на обстоятелствата.

Мит 4: Мъжете са по-сексуални

Истина: Мъжете са по-сексуални от жените предимно в пика на своята потентност т.е. от 16 до 30 години. През останалото време жените често се оказват доста по-сериозни сексуални хищници. Не е случаен и фактът, че продажбата на секс играчки като вибратори например в световен мащаб според статистиката секс магазините отбелязва сериозен ръст, за сметка на доста бавния такъв при секс аксесоари, ориентирани основно към мъже.

Ако търсите начин да разнообразите сексуалният си живот, то можете да откриете богата гама секс аксесоари в нашия сайт – sexshop18.org, където ще се насладите на страхотни предложения и уникални цени.

Публикувано от

Димитър Георгиев

Казвам се Димитър Георгиев и съм копирайтър и SEO оптимизатор. Работата ми е свързана тясно и със SEO копирайтинг и Article маркетинг. Често помагам и на някои от най-големите SEO и Social маркетинг експерти в България. Имам си и собствен хейтърски блог и поддържам своя собствена Директория за статии. Съдружник съм и във фирма за продажба на интериорни решения, подови настилки и паркет - Sunrise паркет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


1 + = 9

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.