Предимства на радиото – някои от най-популярните онлайн радиа

Най- якото на радиото е, че можете да се наслаждавате на музика през денонощно без пари . Сега е възможно да се наслаждавате на онлайн радио, без да е необходимо да търсите старата музикална уредба. Можете да си пуснете музика онлайн по всяко време и без да е необходимо да плащате на никой. Всичко, което е нужно да извършите, е да отворите сайт за онлайн радио и да изберете предпочитаната радиостанция.

Също така ще видите, че има много други слушатели, които слушат музика в същото време. Вие имате възможност да слушате без прекъсване музика, без значение от трафика на уебсайта. Това е красотата на онлайн радиото. Всичко, което ви трябва е да имате бърза интернет връзка. Не е необходимо да записвате какъвто и да е вид допълнителен софтуер. Няма да местите антената или честотата, тъй като пускането става само с 1 клик. Можете да се забавлявате докато работите, като слушате музика .

Ще ви представим няколко от най-известните онлайн радио станции в Българският ефир:

Радио Фреш започва предаване на 6 май 2002 г. То е българско музикално радио, което излъчва в ефира най-новите хитове от българската и световната сцена, новини, както и забавни предавания. Програмата е нон стоп /24-часа/. Ефирното излъчване на радиото става чрез 16 предавателя, като може да се слуша в повече от 23 града в България, а онлайн се слуша от всякъде .

Радио Веселина започва излъчване в Пловдив на 15 декември 1992 г. на честота 97.7 MHz. Медията е една от първите, които слагат началото на частното радио предаване в страната . За кратко се превръща в национална верига от местни радиостанции, която излъчва в София и големите градове на Южна България.

Радио The Voice започва предаване на 2 април 2007 година, като предоставя на своите слушатели денонощно dance, hip hop и R&B хитове. Популярността на радиото се дължи от части и на телевизията, която е една от главните музикални телевизионни програми. Медията може да се слуша ефирно във София и Пловдив, а онлайн от всяка точка на страната .

Публикувано от

vankata632

Предимства на радиото - 3-те най-известните онлайн радио станции

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


9 − 4 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.