гранитогрес онлайн продажба

Гранитогрес – защо е най-добрият избор

Гранитогресът е добре познат вид подова настилка, която се отличава с много стилен и елегантен външен вид и разнообразие от стилове на изработка. Но това, с което се отличава наистина най-много е неговата необикновена здравина.

Направен от пясък, каолин и глина, гранитогресът не се поврежда, надрасква или чупи при удар, когато например по невнимание изтървете някакъв предмет върху него. Издръжлив е на влага и не пропуска вода, което го прави много добър за бани, мокри помещение и открити покривни тераси.

Подходящ е за всички стаи

Според специалисти от Praktis.bg, гранитогресът далеч не е подходящ единствено за банята, както мнозина погрешно си мислят. Важно е да се знае, че това е най-качественият възможен материал за подово покритие в едно жилище.

Ето защо много специалисти в областта на строително-ремонтните дейности всъщност съветват, ако имате възможност, да поставите този тип подови настилки във всички стаи, в това число в кухнята, хола, спалнята и коридора. Той изолира звука при стъпване изключително добре, при това е изключително лесен за поддържане.

Идеален избор за открити и закрити места

Освен за поставяне в самото жилище, гранитогресът е много добър избор и за открити тераси и дворове. Той не се поврежда от лошо време, слънце или дъжд, така че след като зимата свърши трябва единствено да го почистите и терасата ви е готова за ползване.

Подходящ за офиси и места с голям поток от хора

Благодарение на изключителната си издръжливост, гранитогресът е много подходящ за офиси и за места, на които има голям поток от хора. Ако изберете за подобно пространство обикновен теракот, много скоро вероятно ще съжалявате заради това, че част от плочките са се напукали или счупили в резултат от интензивната експлоатация. Гранитогресът няма да ви създаде такъв проблем.

Най-добро съотношение цена-качество

Гранитогресът е малко скъп в сравнение с останалите видове плочки, но разликата си заслужава и накрая със сигурност няма да похарчите повече. При работата с обикновени плочки има голям процент счупени и деформирани при поставянето, което налага да се купи повече, отколкото на пръв поглед изисква помещението.

При гранитогреса този проблем го няма. Освен това, издръжливостта във времето и възможността да използвате този тип подови покрития по-дълго време без да се налага ремонт е още един аспект, който оправдава по-високата цена.

Публикувано от

dob4o

Казвам се Добри Панов и поддържам професионален блог с качествени статии, сред които и такива за платени софтуерни програми, както и споделям информация за качествени хранителни добавки в интернет.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


+ 2 = 8

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.