Как се използва съновник

Как се използва съновник?

Нашите сънища са носители на скрити послания. Много често сънуваме, без да сме наясно какво означават сънищата ни. Ето тук на помощ идва съновникът. Съновниците са сборници, в които могат да се намерят различни значения и тълкувания на сънищата ни. Но от къде да си намерим съновник и още по-важният въпрос е как да го използваме?

Много лесно можете да се сдобиете със съновник. Във всяка книжарница има различни издания на тълкувателите на сънища. А ако нямате възможност да се сдобиете със съновник на хартиен носител, то просто влезте в интернет и пуснете в търсачката ключова дума „съновник”. Ще имате възможността да избирате между многото онлайн справочници за сънища, които предлагат и доста интересна и любопитна странична информация към тълкуванията на нощните ни видения.

Ето и как да използвате съновника: Независимо дали държите в ръцете си дебел сборник с тълкувания на сънища или стоите пред компютъра, принципа на използване на съновника е един и същи. Помислете добре кой е бил акцентът в съня, чието значение искате да узнаете. Потърсете думата в съновника. Значенията на думите са подредени по азбучен ред. Така например, ако сте сънували дъжд, за да разберете тълкуването на съня си отидете на буквата „Д” и потърсете дъжд. Сега е време да се опитате да си припомните подробностите във вашия сън. Например какъв е бил дъждът? Ако дъждът е бил студен, то ще имате неприятности в работата. Ако дъждът е бил топъл,  ще намерите добър съдружник в професията или службата си. Ако сте сънували силен летен дъжд, то сънят ви предвещава успех и шанс, така че не се колебайте да рискувате в някое ново начинание. И така в съновника можете да намерите тълкуването дори на най-малката подробност от сънищата си.

Редом със съновника си пригответе лист хартия и нещо за писане. При използването на съновник за тълкуване на сънища, които си спомняте много подробно и цветно, използвайте помощта на лист и химикал. След като проверите значението на един детайл, запишете си тълкуванието му, след това проверете смисъла на друг акцент от съня си. И след като сте извлекли всичката информация от съновника, опитайте се да комбинирате различните послания, така че те да се обединят в едно смислено цяло.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


4 − 3 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.