Как да изберем летен парфюм

През лятото, високите температури карат парфюма ви да е по-остър, но и същевременно да изветрява по бързо. Това означава, че избора на летен парфюм трябва да се основава на някой лични характеристики, като на пример – нивото на натоварване през летните дни. Тези, които планират да ходят на плаж, басейн или да бягат, ще се нуждаят от свежи, приканващи аромати, които да прибавят още малко забава на летните месеци.  

Изберете светъл флорален парфюм ако се чуствате или искате да се чуствате привлекателно. Аромати вдъхновени от жасмин или маргаритки са перфектни за флиртуване. Флоралните мотиви са за тези, които знаят, че привличат и искат да наблегнат на тази страна от себе си. За да впечатлите още повече си вземете някой от флоралните маркови парфюми.

За аромат вдъхновен от плажа, в случей, че планирате да се отпуснете на плажа с коктейл и добри приятели, изберете аромат с нишки кокос или ананас. Така парфюмът ви ще напомня за всички хубави неща – пясъка, слънцето, морето – все неща свързани с приятното прекарване и плажните дни.

Ако сте енергичният тип човек, който обича да излиза и да се забавлява, както и да разведрява хората покрай себе си, изберете си аромата на цитръусов плод. Лайм и лимон, портокал – нотките, които ще ви ободрят.

Друг популяране тип парфюми: ароматът, който внушава идеята за чистота. Лек, ненатрапчив, перфектен за среща с нормално момиче, едно от онези, които обичат романтичната вечерна разходка в парка, гледането на филм у дома и дългите телефонни разговори. Това е точно ароматът, който да я накара да се почуства свежо с вас.

Ваниловите аромати са може би най-универсалните. Ако сте един от хората, които обичат да си купуват едни и същи парфюми дълги години наред, това е вашият аромат. Без значение дали сте на плажно парти или в офиса- това е вашият аромот запазена марка. Още едно предимство е, че тези аромати допадат на повечето хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


6 − 5 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.