Основни грешки при покупка на алуминиева дограма

Основни грешки при покупка на алуминиева дограма

Алуминиевата дограма е предпочитан избор за жителите на град Варна. Неслучайно голяма част от хората я избират, тъй като тя притежава редица положителни качества и ценни предимства. По магазините може да се открият разнообразни цветове и модели, които са създадени с идеята да задоволят и най-претенциозните вкусове. Евентуалните грешки, които може да възникнат са свързани най-често с мястото, на което ще поставяте дограмата.

Основните плюсове на алуминиевата дограма са надеждност, здравина и сигурност. Именно това е причината за широкото й използване в строителството днес. Алуминият намира приложение не само при изграждането на новите сгради, но и при подмяната на дограмата на старите блокове. Любопитен факт е, че този материал е един от най-здравите в световен мащаб, който се използва за подобни цели.

Издръжливостта му на промени в температурата позволява безпроблемно и дълго използване. Профилите на добре познатата алуминиева дограма биват два вида: с или без термично прекъсване. Тези, които са без термично прекъсване са познати още под името „студен профил“.

Дограмата, която има прекъсване се препоръчва пред тази без. Макар и нейната цена да е по-висока, тя се откроява със значително по-добри изолационни качества. Така нареченият „студен профил“ се прилага при изработването на врати за бани, за преградни стени или плъзгащи се прегради.

Същността на този профил се състои в това, че той е направен от алуминий и олекотена конструкция. Красотата и елегантността се крият в изработката на профила. Основен минус на дограмата от този вид е образуването на конденз при рязка промяна на температурата.

За по-голяма сигурност и удобство, голям процент от жителите на Варна избират да заменят старите входни врати на блоковете с нови алуминиеви такива. Това е още един детайл, който показва колко ценен е този материал. Профилите от алуминий се ползват при изграждането на зимни градини, а също и за окачени фасади. Ако желаете да изберете алуминиева дограма за вашето жилище може спокойно да се доверите на фирма КАЛИ ПЕРФЕКТ ЕООД – лидер на пазара на дограма във Варна.

  1. www.kaliperfect.com
  2. Виж КАЛИ ПЕРФЕКТ ООД на картата

Публикувано от

admin

Казвам се +Ангел Евтимов и се занимавам с уеб и SEO от близо 5 години. През 2009г., заедно с двама колеги от университета основахме Уебнотайз ООД и вече 3 години не спираме да работим усърдно и да доставяме качествени услуги на нашите настоящи и бъдещи клиенти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


4 + 4 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.