HTC Desire S описание и характеристика

Описание на HTC Desire S
Новият модел на HTC Desire S е проектиран специално за консервативните хора, които не обичат да променят нещо, и избират това, което е подобно на стария им модел, но няколко пъти по-ново и по-функционално. Все пак този модел може да интересува и феновете на промените, защото в основата на HTC Desire S стоят модерните технологии.
Отличителна черта на HTC Desire S е, че външният му вид е достаъчно прост и лаконичен. Той тежи само 130 грама, така че е лесно да се държи в ръката и човекът, който се спре на него, просто ще остане с приятно усещане. Смартфонът е направен от материали с много високо качество, като най-често са изработени от метал и soft-touch пластика.
Екранът на този модел е с достатъчно капацитет, диагоналът му е 3,7 инча и резолюцията е от 480×800 пиксела. Този дисплей има възможност да показва около 16 милиона цвята, съответно снимките за гледане са с ярки и живи цветове. Екранът е защитен с плоча, която предотвратява появата на различни дефекти.
Тази функция като виртуалната клавиатура, предоставя възможността за набор на текст на HTC Desire S. В него има няколко вида. Първата – пълна версия на QWERTY-клавиатура и мини-версия. Възможно е да се използва обикновена буквено-цифрова клавиатура и метод за интелигентно въвеждане на текст. В допълнение към всичко това има и гласово въвеждане на текста.
Смартфон HTC Desire S разполага и с камера (5MP), която от своя страна има система за автоматично фокусиране. Камерата има светкавица, която може да се използва като фенерче. Снимките, направени с този фотоапарат са с високо качество, не размазани, а напротив, много ясни.

HTC Desire S разполага с музикален плеър. Можете да създавате собствени плейлисти. Има режим на разбъркване и песните може да се повтарят.
Звукът е високо качество, песните звучат чисто и без шум.
FM-радиото се намира като ръчно, така и може да се направи автоматично. Намерена радиостанция можете да запишете и дори да създадете списък с предпочитани радиостанции.
Работата на смартфона се осигурява от литиево-йонна батерия с капацитет от 1450mAch. В режим на готовност, този модел може да бъде 4 500 часа, а времето за разговори е цели 9,5 часа.
Ако искате да си купите HTC Desire S, тогава трябва да знаете, че вие сте на прав път и вашият избор е напълно оправдан. Той е нов, стилен, и са използвани най-новите технологии. Това е смартфон, който вие ще се предствите на висота.

Телефонът може да се закупи онлайн от GSM магазин Щепсел.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


5 − 4 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.