Mahjong игри за двама

Вникване в някои от най-популярните Mahjong игри

Mahjong е много стара и популярна китайска игра. Оригиналната игра е била играна от четирима играчи. За нея се изискват стратегия, умения, както и известна доза случайност. Играе се със 152 плочки и е изцяло базирана на характеристики и символи. Обикновено, хората погрешно я класифицират с популярната на запад игра – доминото. Mahjong леко наподобява някои западни игри с карти като Rummy.

Mahjong е много популярна в интернет пространството и може да я откриете в почти всеки един сайт за онлайн игри или ако искате да я играете с приятели, то погледнете в сайтовете за игри за двама. Можете също да видите и много интернет игри, които я имитират. Mahjong e уникална соло-пасианс игра.

Как да играем Mahjong connect

Majong connect е още една игра, където плочките са поставени в една и съща конфигурация.

Цялата дъска се състои от 24 плочки. 10  горе и 14 през средата. Главната цел  на играча е да отстрани всички еднакви плочки. Не можете да отстраните всичките плочки, ако те са разположени твърде далеч една от друга.

Общите промени, когато премахвате плочките. Изместването на плочките е по-успорвано, когато нивата се покачват. Ще имате определен срок, за да завършите ребуса и да се определи броя на ходовете. Играта приключва, когато времето ви изтече.

Поглед в детайлите

Много хора намират Mahjong игрите за силно пристрастяващи и те започват да играят на различни устройства – iPad, смартфони с Android операционна система, персонални компютри и др. Yahoo разполага с най-известните версии на Mahjong Solitaire и можете да откриете традиционната версия с четирима души. Във варианта за четирима души имате право да си изберете вълнуващ герой, с който да се представите. Играта е забавна и създава нови приятелства.

Също можете да играете  онлайн и да сваляте програми с различни езици за пари и забавление.

Mahjong е доста харесвана заради предизвикателството и заради ползите за онлайн играещите. Можете да играете самостоятелно или в режим на игра с повече играчи (мултиплеър).

Можете да си взаимодействате с онлайн посетителите на сайта. На участниците е позволено да подсилват настоящи взаимоотношения и да изграждат нови връзки по между си.

С Mahjong можете да напрегнете мозъка си и да се забавлявате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


− 7 = 1

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.