Радио N-JOY стана на пет години

Една от най-обичаните радиостанции в България – Радио N-JOYнавърши 5 години на първи Юни – денят на детето. Над 400 верни фена на радиостанцията се присъединиха към откритото парти на радиостанцията провело се във „Веселата градинка на радио N-JOY“, която е в в Южният парк на София.

Малки и големи се забавляваха с водещите Генчо и Нейа, а домакините от радио N-JOY бяха осигурили доста забавления и лакомства за най-младите си слушатели които празнуваха още и деня на детето. Децата от вокална група „Смехоранчета“ пък от своя страна поздравиха рождениците от радио N-JOY и всички присъстващи с песни в тяхно изпълнение. По време на празненството, професионалисти даваха безплатни уроци по танци на престрашилите се малчугани, а такива имаше много.

През целият месец Юни, радиото ще продължи да празнува своят рожден ден в ефира си. Феноветеще се забавляват със специални гости в предаването „Инспектор N-JOY“. Гости на „инспектора“ вече бяха Асен Блатечки, Гена Трайкова и любимия метеоролог на БТВ – Емил Чолаков, които лично поздравиха всички работещи в медията и слушателите и за рожденият ден. От радиото обещават още много бележити гости през месец Юни.  Един от редовните слушатели на радиото ще спечели награда – екскурзия за двама на родното Черноморие в края на месец Юни, а през това време през другите дни от месеца всеки слушател ще има възможността да спечели малка символична награда но от сърце.

Радио N-JOY за момента е най-голямата радиоверига на територията на България. Към момента, радиостанцията се излъчва чрез радиовълни в 12 областни града, както и в населените места близо до големите градове. Радио Енджой обхваща над 60% от населението на страната със своето ефирно предаване. И освен това, всяко лице което не може да слуша чрез своят радиоприемник има възможността да го направи посредством интернет в набиращите все по-голяма популярност сайтове за радио онлайн.

Радио N-JOY печели своите радиослушатели си с многото игри и приятната музика. В лице на радиото се е превърнала радиоиграта с „Инспектор N-JOY“, която е известна на малки и големи. В радиото е намерил място и един от най-популярните родни рап изпълнители – Спенс, който има свое собствено сутришно радиоредаване – „Спенс и сутришният екипаж“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


1 + = 8

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.