Сериалът Златната Клетка

От 31.05.2011 г. в родния ефир започна излъчването на поредния хитов  турски сериал Златната клетка . И този път БТВ приковаха милионите зрители пред малкия екран в прайм тайма.
Още с първия епизод на Златната клетка сериалът обещава да бъде много интересен. Както в повечето турски сериали и тук е застъпено патриархалното  възпитание на членовете на семейството. Дали е такъв манталитетът на турските ни съседи или просто съвпадение измежду повечето сапунки ? На този въпрос всеки може да даде отговор.

Винаги в турските сериали най-авторитетен се явява най – възрастния член на семейството. От него зависи всичко в семейството да е добре, да няма спорове и неразбирателство и да цари хармония между тях.

Сюжетът на новия сериал Златната клетка се заплита още в самото начало. Историята в която попадат героите на сериала е толкова заплетена, че ще очакваме с огромен интерес предстоящите епизоди за да видим как ще се развият събитията около главните герои.

Действието се развива в наши дни. Две различни семейства с различен социален статус. Едните са богати и заможни хора със собствен бизнес и влияние. А другото семейство е съвсем обикновено с малки финансови възможности. Свете семейства са свързани по между си по много особен начин, който става ясен още в самото начало на сериала Златната клетка.

Главният герой всъщност е малко момче на име Мурад, което всъщност е осиновено или по точно е тайно откраднато от истинските му родители. Истинската му майка е убита. За нейнито убийство е обвинен съпругът и. Той излежава десет годишна присъда преди неговата сестра да се заеме със случая и истината да излезе на яве и той да бъде освободен от оковите на затвора.

Дали ще бъде открит истинския извършител на убийството, дали ще се оформи любовен триъгълник в богаташкото семейство това и много други истини предстои да разберем в предстоящите серии на сериала Златната клетка.

Публикувано от

Андрей Димитров

Андрей Димитров е един от водещите SEO специалисти в България. Развива еднакво добре лични и клиентски проекти. Вписва личен SEO блог на адрес http://seojedi.biz, както и сайт за ревюта http://wickeble.com. .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


5 + 7 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.