Хлебарки в ресторанта ми – какво да сторя?

Хлебарките са активни през цялата година, така че нищо чудно да се настанят във вашия ресторант. В него те ще намерят топлина, уют и храна, за да могат да се размножават необезпокоявани. Разбира се, когато забележите този вид насекоми в заведение за хранене със сигурност ще искате да ги изгоните, тъй като те нарушават хигиенните условия на обекта.

Клиентите на заведенията за хранене се гнусят от хлебарки и често правят строги забележки на персонала относно немарливото му отношение към хигиената. Мнозина от собствениците на ресторанти, знаят че дори спазвайки перфектни санитарни условия, хлебарките пак могат да се появят. Ето защо, повечето от тях търсят услугите на фирми за борба срещу хлебарки.

Така наречените ДДД услуги са един от най-бързите методи за справяне с вредителите. В случай, че пръскате обекта си сами, то ще трябва да изчакате доста време, докато трудът ви даде резултати. Обратно на това, специалистите се грижат за прочистване на собствеността ви по-бързо и надеждно. Това се получава чрез качествени препарати и изградена тактика.

Естествено, не бива да чакате хлебарките да се разхождат из ресторанта ви, тъй като по този начин ще прогоните всичките си клиенти. Обърнете внимание на хигиената в кухнята, понеже именно това помещение е удобно скривалище за хлебарките. Хитрите насекоми обикновено се крият зад електрическите уреди като печки, хладилници, фризери и други подобни.

Не искаме да звучим мрачно, но ако неглижирате проблема с хлебарките, то ще изпитате много трудности в бизнеса ви. Съветваме ви да сключите абонамент с някоя от добрите ДДД фирми във вашия град или населено място, за да си осигурите чист и работещ ресторант.

Таксата за пръскане против хлебарки се определя на база площта, която заема обекта ви. До 30 кв. м. цената варира между 25 и 50 лева в зависимост от фирмената тарифа. В някои случаи пострадалите собственици на хранителни заведения дори получават гаранция за качествено свършената работа и отстраняването на всяка една пълзяща гадина от ресторантите.

Ако сте прочели тази статия до края, няма как да не вземете крути мерки срещу инсектите в бара, ресторанта, бистрото, бирарията или друг вид търговски обект. Само по този начин си гарантирате благодарността на клиентите и може да сте сигурни, че те ще се върнат при вас.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


9 − = 2

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.