Компютърна поддръжка – кого да изберем?

Имате нужда от ит специалист, който да се грижи за компютрите във вашия офис, но поради една или друга причина все попадате на лоши кадри. Ако разпознавате вас в този пример, то най-вероятно е дошло времето да се поинтересувате от предложенията на аутсорсинг фирмите в областта на информационните технологии. Последните ще се погрижат за благополучието ви.

Пример за ит аутсорсинг компания е Evrista, която ви предлага компютърна поддръжка, изграждане на мрежи, грижа за сигурността на информационните системи, съхранение на бази данни и много други. В случай, че искате да поверите компютрите си в правилните ръце, не бива да се замисляте дали да наемете специализирана фирма, или да търсите друг подход.

Какви ит услуги предлагат аутсорсинг фирмите?

В следващите редове ще разгледаме най-често срещаните услуги, които са предложени от аутсорсинг компаниите в България и не само тук. Разбира се, ако не намерите дейността, която ви интересува, просто се свържете с дадената фирма и попитайте дали може да включи вашите изисквания към пакета. А ето и каква поддръжка ще получите от външната организация:

  • Инсталация, преинсталация и поддръжка на софтуер;
  • Ремонти и сервизно обслужване на компютри (хардуер);
  • Грижа за сигурността на мрежи и данни;
  • Изграждане, управление и контрол на мрежи;
  • Одит на ит инфраструктурата;
  • Подновяване на ит инфраструктурата;

Това са само основните услуги, до които имате достъп. Естествено, че ит фирмите могат да предложат и още много операции, с чиято помощ ще облекчите бизнеса си. Тук ще отбележим достъпните цени и възможността да спестите много време и нерви от наем на ит експерт.

Скъпо удоволствие ли е компютърната поддръжка?

Не бихме казали, че ит услугите са много скъпи. По-скоро ще дадете повече пари, ако наемете собствен персонал, който да извършва компютърна поддръжка. За целта трябва да му осигурите работно място, пълни удобства, собствен транспорт и редица други екстри. Всичко това може да се разреши от ит аутсорсинг компанията, която разполага с необходимите неща.

Както вече споменахме в нашата статия, аутсорсинг фирмите пестят много време на бизнеса. Много време ще се забавите, ако търсите подходящите кадри за компютърна поддръжка, а докато ги намерите се налага да обикаляте от сервиз на сервиз търсейки помощ и съдействие.

Сега ви оставяме да решите дали ще се възползвате от съвременните ит услуги, или ще търсите друг начин, чрез който да поддържате компютрите и устройствата на работното ви място.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


9 + 1 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.