Бъдеще с надомна работа

Надомната работа все повече взема превес в  съвременния живот. Интернет е най-ефективният и бърз метод за търсене на бързи пари. Днес, допълнително заплащане може да се търси от преводаческа дейност, програмиране, продаване на онлайн книги и ръководства, от видео уроци, разработване на статии и прочее.

Близо два милиона български интернет потребители са потенциални купувачи. Средно двеста хиляди всеки месец пазаруват изгодно от мрежата.

Електронните магазини стават все по-разнообразни. Някои в аукционна форма, други стандартни продуктови каталози, а трети носят иновативна нотка.

Един от важните фрагменти на един онлайн магазин е комуникацията между потребителите, а гаранцията за качеството на продуктите е сред базовите заложени европейски изисквания.

Купувачът търси отговор на два въпроса:

 • как да съм сигурен в качеството на продукта
 • как да съм сигурен, че търся точно този продукт

Цената оказва не по-малко влияние в реализирането на продажба и влияе директно върху избора на потребителя.

Надомната работа се осъществява успешно, когато самите ние размишляваме като потребител.

Потребителят очаква:

 • отзивчивост, когато задава въпроси, относно функционалността на продукта ни
 • описателност на продукта ни
 • му предложим конкурентна цена за продукта

Как да оценим продукта си?

Направете подробно проучване на пазара на същия или подобен продукт, така че да си дадете сметка колко е готов да плати потребителят най-много и какви са пазарните цени.

Продуктът ви е уникален за интернет общността?

Не бързайте да си казвате ще стана милионер и да поискате баснословни суми. Обмислете доколко потребителите са платежоспособни.

Отговорете и на следните въпроси:

 • продуктът ми дали е от първа необходимост за потребителя
 • има ли голяма конкуренция в нишата с подобни продукти

Ако обаче, потребителят закупи продукта, а не остане доволен?

Готов ли е продавачът да върне парите му, за да  запази авторитета си?

Това са основните въпроси, върху които трябва да се замислим, когато се преориентираме към надомната работа. А с малко късмет и усилия, печалбите няма как да не дойдат.

topdalavera.com

Latest posts by topdalavera.com (see all)

One Response to Бъдеще с надомна работа

 1. Nick T. каза:

  Според мен самото бъдеще на приходите на хората,ще се състои в това те да работят главно в домовете си и да комуникират със своите шефове чрез компютър.

  Аз бих ви препоръчвал http://www.nmarket.bg ,защото самият аз започнах надомна работа по този начин.Имам познания по програмиране и те мигновено ми вършат работа.Nmarket свърза работници и работодатели чрез интернет,и прави самото извършване на услуги по-лесно.

  Не зависимо дали можете да плетете,да правите сайтове,да правите картички или нещо друго в Nmarket се дава шанс на всеки.Просто пускате своята обява и ако има заинтересувани те се свързват с Вас и нататък ефекта се вижда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


8 − = 2