Стилно съчетание на мъжки обувки с цветове дрехи

Наличието на декоративни елементи върху обувките зависи от това колко консервативен и авантюристичен е мъжът. Най-строгите и консервативни мъже  избират обувки в черно или тъмно кафяво. За любителите на свободния стил, например небрежен, цветовата схема може да бъде по-разнообразна, подходящи са всички нюанси на бежовото. Ярките и креативни обувки обикновено се избират от тези, които не се страхуват да експериментират.

Комбинации от обувки от различни цветове с дрехи

    Черните  – Всички обувки в черно могат да се превърнат в универсален артикул в мъжкия гардероб. Според експерти, обувките в този цвят изглеждат много елегантно, но не предлагат разнообразие в комбинация с дрехи. Например, те ще изглеждат ефектно с панталони, съобразени по мярка, но изобщо няма да ходят с дънки. За строг външен вид и бизнес срещи черните ботуши ще бъдат най-добрият избор. Тези обувки ще бъдат печеливша комбинация с панталони и якета в сиво или тъмносиньо.

    Кафяви – Разнообразието от тази цветова схема ви позволява да изберете чифт за всеки вкус, с изключение на много строги правила за дрескод. Изборът на ботуши или обувки в кафяви тонове ще направи визията ви по-интересна. За свободен стил са подходящи светли нюанси на кафявото. Тези ботуши ще изглеждат добре, ако изберете правилния нюанс на обувката, който не трябва да се слива с горната част на дрехите ви. Неформалните обувки в топли нюанси на кафявото ще допълнят добре визията със сини панталони и индигови дънки.

   Сини – Този цвят абсолютно не е подходящ за създаване на класически външен вид, но за неформален стил е напълно възможно да вземете интересни елементи от гардероба. Синьото може да се комбинира добре с черно облекло. И успешно ще допълни обувки с необичайно покритие. Велурени обувки в синьо се съчетават с чинос. Също толкова успешен вариант са сините ботуши с дънки. Основното нещо в такава комбинация е, че те не се сливат. Трябва да се отбележи, че леко грубите ботуши не са лишени от елегантност.   Бели маратонки – Белите минималистични маратонки могат да се съчетаят с почти всеки гардероб, с изключение на официалното облекло. Те са особено подходящи за поло ризи, дънки, къси панталони. Белите маратонки далеч не са най-практичното нещо в гардероба, доста лесно се замърсяват и това е основният им недостатък. Когато обувате маратонките си, не забравяйте да носите със себе си специални продукти за грижата им.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


− 6 = 3

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.