Най-добрите парюфми за млади жени

Няма жена, която да не обича парфюмите. Най-добрите парфюми за младите жени са онези, които имат жизнени и свежи нотки без значение дали са в малък флакон с екзотична форма или в лъскава бутилка. Жените между 20 и 40 години са тези, които най-много обичат да експериментират с външният си вид. Това се отнася и към парфюмите които използват. Тук съм подбрал едни от най-добрите парфюми за младите жени и съм сигурен, че просто още от първото докосване на обонянието ви вие ще ги заобичате:

Touch of Pink ~ Lacoste – той определено е един от най-добрите дамски парфюми. Той притежава свеж жизнен аромат в който се усещат жасмин, портокал, кардамон, кориандър, масло от моркови, сандалово дърво, листа от виолетки и частица ванилия. Всички тези съставки дават на парфюма уникален аромат и с него всяка жена би се чувствала лека, свежа и ентусиазирана.

Noa ~ Cacharel – другият топ парфюм за жените, Noa е символ на чистота и чувственост, които са много характерни за младите жени. Представлява смесица от аромати на кафе, бял мускус, кориандър и бял божур, което го прави много подходящ за жените в млада възраст.

Light Blue ~ Dolce & Gabbana – това е името, което означава светлина и жизненост. Изпълнен с плодово-цветни нотки като лимон, зелена ябълка, амбър, жасмин, синчец, бяла роза и други цитрусови аромати той е изключително подходящ подарък за любимата жена. С него можете да и покажете колко много тя означава за вас.

Curious ~ Britney Spears – самото му име ви кара да го искате… Любопитно. Ако това не ви е достатъчно съм сигурен, че при вида на бутилката ви всяка ваша съпротива ще спре.

Coco Mademoiselle ~ Chanel – можете да поставите този парфюм във вашият топ 5. Ако си мислите, че Шанел е за жените на средна възраст то вие грешите. Смес от мандарина, портокал, италиански жасмин, пачули и други екзотични аромати той е идеален за младите и жизнени момичета.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


1 + = 4

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.