Курортния комплекс за който всеки си мечтае

На кратко разстояние от курорта се разполага  конна база, на която проявяващите интерес имат възможност да яздят най- добрите чистокръвни коне и да се насладят на това прекрасно приключение наречено езда. Някой път на това място да се правят и състезания по езда и спорт с коне. Дори ако не обичате ездата, можете да се радвате на прекрасните коне, на шир пасящи по поляните около селището. В парка се разхождат малки коне наречени понита, които като че ли те подтикват да ги погалиш, а децата имат възможност да ги яздят на воля.Отдавна изключително младата авторка Петя Дубарова е била написала „Скъпа ваканция, очаквам те те, притежавам те“! Също и аз жадувам за отпуска. Нямам предвид само за екскурзия, 5-6 дни, с голама трудност взети от работния ритъм, където безмилостно се впиват SMS-ите и мобилната поща, с задачата да завземат колкото може голяма част от хубавото време за свободни минути. Жадувам за прекрасна отпуска – дълга, отпочиваща, краят й не се вижда. Както е било в детството. За детското ми съзнание, в края на пролетта, месец септември, се рееше някъде в далечното бъдеще.

Предвидени са редица спортни и забавни дейности

Освен SPA екстрите, масажите, плувния басейн и спортния салон, имате възможност да използвате голямата спортна зала за танцуване. В този салон се преподават уроци по танци и балет – латино танци, модерни танци,  модерен джаз балет или каквото предпочитате. Учителите по танци са доста добри, и след почивните дни, спокойно имате възможност да се запишите на състезание по модерен джаз балет и да имате готовност за награда. Ето за по- горе споменатата отпуска си мечтая аз. Да бъде повече дни, спокойна и заета с изключително интересни неща. Можем да мечтаем заедно? Въобразете си един курортен град. Няма значение дали е на плажната ивица на морето а защо не на място в суровата горска околна среда, страхотно е да представлява съчетание с двете. Почивното селище е известно с уютни на един етаж постройки, обзаведени за всеки усет – от битов до съвременен дизайн. Всички мебели са изработени по поръчка, в тях е заложено неповторимо дизайнерско усещане, но в комбинация с това дават комфорт и предлагат почивка. Всички мебели са съобразени с последната дума на модния дизайн. Имате шанс да ядете в много ресторанта или ако имате мерак за домашно сготвени ястия, в помещенията се намират комфортни, оборудвани с разнообразна техника, дизайнерски кухни.

Полагат се грижи и за домашните любимци. В случай че притежавате куче, котка или пък някакво екзотично животно, не се притеснявайте за него. Екзотичният ви любимец ще е както трябва настанен. Без безпокойство имате възможност да доведете кучето с вас, без значение от породата му дали кучето е пинчер, дакел или нещо сравнително по- едро на пример Хъски, Булдог или Кавказка овчарка. За времето, когато по ред причини не можете да се грижите за животното, е направен и къща за къщни животни. На това място кучетата се ползват с особено доверие – определен брой кучета порода Кавказка овчарка, определено ще помогнат на пазача да ви предпази от лоши лица. Като четете този текст, определено ще възкликнете: „Добре са някои хора. Имат способност да заделят пари за това.“ Не споменах да ви информирам че: офертата е съвсем на добра цена. Или казано символична или, откровено казано, нашата ваканция ни излиза съвсем без пари, също и всеки блян.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


8 + 6 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.