Преглед на HTC One V

One серията е нова линия смартфони, които спомогнаха HTC да заеме челно място под светлината на прожекторите в началото на 2012 г. Докато на One S и One Х се перчат един на друг в очакване на нахлуването на останалите хищници с многоядрени процесори и екрани с висока резолюция, One V се цели в по-малко насилствена пазарна ниша. Въпреки, че One V не е толкова впечатляващо оборудван като поголемите си роднини серията „One”, той е не по-малко стилен.

Ако познавате HTC телефоните, приликите между One V и HTC Legend (и на свой ред, Hero) няма да остават незабелязани. Търговската марка “ chin “ прави силно завръщане. Тогава, както и сега, HTC са насочени към аудитория, които търсят телефон, с който да впечатляват околните, с тънкият си 9.2 мм профил и изчистен дизайн, One V е перфектен избор.

С One серията, HTC са в най-добрата си форма и не е нужно да разследваме кой е виновен. One X и One S гордо ще се признаят за виновни по всички обвинения. Но би било несправедливо да се отрече приноса на HTC One V.

One V е създаден на основата на Desire, ДНК-то му може да се проследи целия път обратно към Legend и Hero. За някои One V може да изглежда като точката в която HTC спря изобретяването и започна повторното използване. Ние нямаме нищо против една класика да се върна към живота. Тук е уловката обаче: One V се цели в потребители, които са твърде млади, за да си спомнят за HTC Hero.

Windows Phone е друга потенциална заплаха и, HTC One V не се чувства комфортно между Nokia Lumia 710 и Lumia 800. С 3,7 инча екран и 1,4 GHz Scorpion Core всеки. Финландската двойка предлага избор между LCD и AMOLED дисплей и 5MP до 8MP камера. Операционната система на Google е това, което дава предимство на One V в тази битка.

Това, не означава, че трябва да рисуваме мрачна картина. HTC One V е красив смартфон – има хора в нашия екип, които си мислят, това е най-добре изглеждащия на One серията. И не трябва да бъде подценяван. Той отстоява мястото систабилно, въпреки натиска оказван му от конкуренцията с двуядрени процесори.

Ревюто е предоставено от Щепсел.бг  – онлайн магазин за мобилни телефони и смартфони.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


9 − = 1

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.