Съхранете файловете си чрез Dropbox

Един от най-лесните и безплатни начини да съхраните файловете си и да ги синхронизирате с домашния компютър, машината в офиса и мобилния телефон се нарича Dropbox. Той е един чудесен софтуер, а същевременно и клауд система, който ни помага да записваме колкото си искаме информация и да я имаме под ръка по всяко време.

Синхронизацията между отделните устройства ви дава право да теглите песни за смартфона си без да връзвате кабели към компютъра или други устройства. Просто влезте от системата на мобилния ви телефон във вашия Dropbox и свалете любимите снимки, музика, клипове и т.н.

Инсталирайте програмата от официалния и уебсайт https://www.dropbox.com/ и ще получите 2GB безплатно пространство, за да запишете най-важните ви файлове. Те ще останат непокътнати, каквото и да се случва, а ако имате нужда от още свободно място може да се възползвате от платената опция.

Програмата може да бъде инсталирана на операционните системи Windows и Linux, като за целта трябва да посетите адреса по-горе, да се регистрирате и най-накрая да свалите Dropbox. Ако пък сте притежател на смартфон със системата Android, то тогава отидете в Google Play и напишете Dropbox в полето за търсене. След като се появи резултата просто натиснете бутона за инсталация и приложението ще се появи веднага на смартфона ви, разбира се, ако е свързано към интернет. Ако пък искате, можете да си го инсталирате през самото приложение за Android – Google Play.

Възможностите на иновативния софтуер за записване и синхрон на файлове са много и част от тях ще намерите в Wikipedia, където също е обяснено как действа продукта. Радващото е, че вие получавате персонална парола и име, с които можете да влизате само и единствено вие. Системата за защита работи чудесно и авторите са се погрижили за вашето спокойствие.

Още по-хубаво е, че можете да получавате още допълнително пространство към вашия облак, ако каните свои приятели да ползват Dropbox. При регистрация на акаунт, вие получавате афилиейт линк с който, ако ваш приятел кликне на него и след това си направи и той регистрация, вие получавате още 500MB бонус. Тавана на това е 16GB.

Обобщение

Откакто прочетохме новото ревю за програмата Dropbox в Wickeble използваме нейните функции и се радваме на високата производителност, която ни предоставя. Сигурни сме, че и вие ще я харесате, така че побързайте да я подложите на тест. Страхотното приложение работи с всички видове браузъри и предлага елементарен за разгадаване интерфейс.

Публикувано от

Андрей Димитров

Андрей Димитров е един от водещите SEO специалисти в България. Развива еднакво добре лични и клиентски проекти. Вписва личен SEO блог на адрес http://seojedi.biz, както и сайт за ревюта http://wickeble.com. .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


4 − 2 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.