Залози на живо. Какво ги прави толкова популярни

Последните години с развитието на информационните технологии и най-вече интернет, нашумя един нов вид залози, който привлича все повече хора със своята динамичност и възможност за големи печалби. Това са т.н. залози на живо, които могат да се играят дови след като спортното събитие на което залагаме е започнало. Обикновено залози могат да се пускат почти до самия край на срещата.

Безспорно най-много се правят футболни залози на живо. Това е най-гледаната игра и затова хората които участват тук са най много. Възможностите за залагане са изключително разнообразни и ще задоволят и най-претенциозните играчи. Разбира се различните компании предлагат различен брой събития, които могат да се играят, но общо взето водещите букмейкъри на пазара предлагат достатъчно голямо разнообразие.

Залози на живо могат да се правят, както за краен изход на срещата (1, Х или 2), така и за множество други събития като например: общ брой голове в срещата, отбор който ще отбележи следващия гол, резултат до почивката, брой корнери, Азиатски Хендикап,  брой смени, брой жълти картони и много много други. Има ситуации при които за дадена среща от водещо европейско първенство имате възможност да избирате измежду  50 – 100 отделни събития. Това е наистина зашеметяващо разнообразие, което ви дава възможност да залагате дори на най-невероятни неща.

Ако все още не сте опитвали екшъна на залозите на живо и обичате адреналина и тръпката на бързо променящите се събития, няма какво да се колебаете това изживяване е точно за вас. Тук коефициентите са доста по-високи и съответно възможните печалби също, но имайте едно на ум, защото и вероятността залога ви да излезе също е по-малка.

Всички водещи букмейкъри предлагат много събития, които могат да се залагат на живо. Някои сайтове обаче предлагат повече неща от други. Затова прегледайте букмейкърите и вижте какви събития на живо предлагат, за да си изберете най-подходящото място за вас, което най-пълно да задоволи изискванията ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


7 − 3 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.