Кои са най-добрите стратегии за футболни прогнози

Питате се коя стратегия за футбол е най-оптималната и печеливша. Нека разгледаме първите шест начина и най-използвани метода.

Футболна стратегия – залог на равенство

Този подход предполага следното: играчът анализира мачовете, по време на анализа той стига до заключението, което съответства на най-вероятния краен резултат от резултата от тегленето. В мач между равни отбори или с малка разлика от един клуб над друг, е съвсем нормално да се срещне фактор на теглене от 3 или повече.

Ако в конфронтация любим е ясно видим, тогава коефициентът за равенство ще бъде още по-голям. Тук понякога се стига до 20 и повече.

Обратната страна на монетата е стратегия срещу равенство и може да бъде използвана за еврофутбол прогнози. В този случай залагащият прави залог и след 90 минути от срещата победителят ще бъде определен. По правило на такъв пазар се предлагат малки коефициенти. В класическата линия този пазар се нарича „един или два“, или просто „12“. Това означава, че залогът е на победителя в един от отборите, няма значение дали гостите печелят или домакините.

Стратегията срещу равенство във футбола най-добре се вписва в австрийската, белгийската, холандската и испанската шампионска титла. Това са ефективни първенства, затова има най-малко в сезон на такива резултати като 1: 1 или 0: 0. Ако има и играе равен, тогава е 2: 2 или повече.

Цел в последната минута

Много популярен и общ метод за провеждане на собствени залози сред опитни играчи.

Същността му е следната:

При среща на живо, резултатът трябва да е 1: 0, 2: 1

Така трябва да изглежда до 75 минути от мача и след това да се мисли за сделка или не.

Съвпаденията трябва да бъдат внимателно подбрани. Защо разликата в резултата не трябва да надвишава 1 гол? Това е така, защото в тази ситуация има голяма вероятност нападателят, да загуби резултата или да пропусне гол след контраатака. Или, атакуващият отбор, който губи в сметката, ще победи противника и ще изравни резултата.

Важни правила:

Не трябва да избирате мачове, където победителят на срещата е всъщност предварително определен (резултат 3: 0, 4: 0 и т.н.)

Трябва внимателно да гледате играта, където отборите играят с нули. Необходимо е да се сравнят класовете от отбори и тяхното класиране.

Също така е необходимо да се вземе предвид самата конкуренция. Ако това е шампионат на страната, отборите, които играят помежду си, в средата на масата и всъщност турнирите не са решаващи – те могат да завършат срещата 0: 0, 1: 1 и така нататък.

Стратегията може да е много интересна, но съдържа много нюанси. Във всеки случай трябва да прегледате на живо предаването на срещата, както е видяно на полето. Това ще ви даде част от отговорите на поставените въпроси.

Концепцията може да е толкова проста, колкото две и две. В крайна сметка, на какви коефициенти и на коя концепция се спирате, всеки сам решава!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


4 + 9 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.