Цена на преместване с хамали

Като един напълно нормален етап от едно преместване посредством използването на услугите на фирма за хамали, то формирането на цената, често може да ви насочи към една или друга фирма, които предлагат по-ниска цена.

Естествено не е добре да правите рискови инвестиции и да се доверявате на непрофесионалисти, които могат да повредят вашите вещи.

Основното формиране на цена включва няколко елемента, като използвани превозни средства, брой хамали, допълнителни услуги, специфика на самото преместване и т.н.  Добре планираното изпълнение на този етап ще ви остави спокойни във вашите разходи и ще ви даде възможност да планирате своите сметки, разходи за храна и т.н.

След като представител на фирмата за хамали, която сте избрали посети двете места – старото и новото ви жилище и се запознае с маршрута, то той може да ви формира индивидуална цена в зависимост от спецификата на вашето преместване, като детайли от рода на опаковане, монтаж – демонтаж и други също трябва да се вземат в предвид.

Добрите фирми за хамали и преместване ще ви предоставят постоянна и непроменяема цена, която няма да се промени след приключване на процедурата, а това е чест евтин трик на фирмите измамници, които търсят бързи и лесни пари от своите клиенти.

Поради високата конкуренция в сектора на фирмите за преместване и хамали, то цените в нишата като цяло са доста свити, а от това печелят само клиентите. Както и при други решения за наемане на фирми за услуги, то и тук е важно да съпоставите цената и качеството на услугата.

Все пак не е нужно да наемате най-скъпата фирма, нито пък най-евтината. Изберете най-добрата, тази която са ви препоръчали или просто потърсете мнения в интернет за съответната фирма за хамали.

Един допълнителен съвет, който ще ви дадем е да се освободите от допълнителни ангажименти докато трае вашето домашно преместване, за да можете да наблюдавате и координирате тази нелека задача, като не мислите за нищо друго и се подсигурите да не забравите нещо.

Публикувано от

Димитър Георгиев

Казвам се Димитър Георгиев и съм копирайтър и SEO оптимизатор. Работата ми е свързана тясно и със SEO копирайтинг и Article маркетинг. Често помагам и на някои от най-големите SEO и Social маркетинг експерти в България. Имам си и собствен хейтърски блог и поддържам своя собствена Директория за статии. Съдружник съм и във фирма за продажба на интериорни решения, подови настилки и паркет - Sunrise паркет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


4 − 3 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.