Избор на аромат и парфюм

Как се влияе аромата от кожата ни и как да го избираме?

В първият момент ни грабва самият флакон на даденият парфюм, при развитието от тази гледна  точка на флакони изборът ни е огромен и става все по- труден. Когато влезнем в магазин за козметика и застанем пред щанда за парфюми, ние грабваме или този, който вече знаем и ни харесва или този, който ни е впечатлил по някакъв начин със своят флакон на дизайн.

Много жени нямат желание да експериментират с различни аромати върху своята кожа. По една или друга причина са си набелязали подходящият за тях. Но трябва да се обърне внимание на това, че както пафюмите се променят и техният химически състав, така и ние и не е препоръчително да се използва само един с десетилетия. Променя се самият стил и на обличане и модните тенденции в ароматите. Важно е да отбележим, че не мива да си купуваме нещо, просто защото на някой познат му харесва и ни го препоръчва. Все пак целта е да се подчертае индивидуалността на даденият човек.

  • Хората със  светла кожа обикновено имат суха кожа. Именно за такъв тип кожа е препоръчително , за да се задържи аромата по-дълго,е добре да се прилага хидратиращ лосион. След това да се използва и парфюм от същата гама, за да се запази аромата възможно най-дълго време и самата кожа са свикне с препарата. Сухата кожа не задържа така дълго аромата както е:
  • Хората с мазна кожа задържат аромата на парфюма  по-дълго време. При наличието на такава кожа не е желателно да се използват много силни и натрапчиви аромати. Лятото е сезон за по свежи и цитросови аромати.

На пазара има огромно разнообразие както от евтини парфюми, така и от скъпи. Разлика в качеството е самата трайност на аромата. Вече спокойно можем да изберем и опцията да закупим парфюми онлайн стига преди това да сме се спряли на конкретен аромат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


9 − 7 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.