Нов Турски сериал – Пепел от рози

Чухте ли, чухте ли за новия турски сериал, който се задава по БТВ. Може би някой от вас вече са чули, но други още се надяват да не спрат старите сериали като „Листопад“ и „Опасни улици“. За съжаление всичко хубаво свършва, но на негово място ще дойде още по-добро. БТВ са закупили правата и започват излъчването на световно известния хит „Пепел от рози“ с участието на Берен Саат. Остават още няколко дни до 23 февруари, когато ще гледаме първата серия на „Пепел от рози“.

В Турция и доста от другите страни в които се излъчва сериала е известен под името „Каква е вината на Фатмагюл?“. В България преводачите са решили да го кръстят „Пепел от рози“. Естествено в нашето общество възникнаха доста спорове как трябва да се казва, защото изведнъж всички започнахме да разбираме Турски език. Тук ние няма да спорим за това, а просто ще се насладим на сюжета. Има ли значение как се казва ако ни харесва идеята на турския сериал. Хубавото на „Пепел от рози“ е, че участват и доста известни лица на българските зрители. Например Бихтер от „Забранения плод“, също така известната актриса Берен Саат, тя просто е невероятна жена.

За първи път в БГ Интернет пространството ще ви открием тайната, какво ще гледате по БТВ.

Главната героиня Фатмагюл – младо селско момиче (както обикновено) е сгодено за рибаря Мустафа. По интересното е как се е случило това? Останалата сираче мома на 12 години живее с глупавия си брат и злата му жена. Една вечер това момиче е изнасилено от четири изрода, трима от които са богати и бащите им са хора с връзки. Типично по балкански, за да спасят синовете си те принуждават четвъртия – Керим (беден човечец, но глупав) да се ожени за Фатмагюл. Въпреки, че е съпруг на Фатмагюл, Керим по-скоро е най-големия и враг. Макар и не от най-големите и насилници, той се чувства виновен, че не е направил нищо, за да попречи на приятелите си. С течение на времето, Керим се влюбва във Фатмагюл, но има смисъл от това? Дали някога Фатмагюл ще започне да му вярва? Дали изобщо има любов във този турски сериал или просто „Пепел от рози“.

Публикувано от

Андрей Димитров

Андрей Димитров е един от водещите SEO специалисти в България. Развива еднакво добре лични и клиентски проекти. Вписва личен SEO блог на адрес http://seojedi.biz, както и сайт за ревюта http://wickeble.com. .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


6 − = 5

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.