captain-cook-interior

Обзавеждането на ресторанти като Happy, Captain Cook и Tambuktu

Какво е общото между тези три ресторанта?

Първото общо нещо между тях е, че и трите се намират в морската ни столица – Варна. И трите ресторанта са едни от най-популярните в града, като два от които – Happy Bar & Grill и Captain Cook се намират в сърцето на самия град.

Второто общо нещо е, че обзавеждането на ресторантите е дело на една компания – МЕЛА ООД. А както сами знаете, Captain Cook е един от най-луксозните ресторанти в града, предлагащ рибни ястия и деликатеси.

Happy интериор

Интериор на ресторант Happy
Интериор на ресторант Happy

Интериора на повечето Happy ресторанти не се различава съществено един от друг, но може би впечатление ще ви направи новонаправения ресторант разположен на площат „Севастопол“ във Варна, който отвори врати през изминалото лято. Този ресторант е и с най-големите размери, прдлагащ над 550 места за своите гости, от които 350 на закрито и 200 на открито. Новият Happy Bar е обзаведен с изцяло новата визия на веригата.

От скоро в Happy ресторантите се предлага и суши. Първият от веригата предлагащ суши бе бийч бара разположен на плажната ивица във Варна, чиито интериор е съставен от множество морски елементи.

Обзавеждането на рибният ресторант Тамбукту, също както Happy Sushi, е съставен от предимно морски елементи.

Като цяло, присъствието ви в който и да е от трите ресторанта, особено през летния сезон, няма да ви остави с неприятни чувства.

Публикувано от

admin

Казвам се +Ангел Евтимов и се занимавам с уеб и SEO от близо 5 години. През 2009г., заедно с двама колеги от университета основахме Уебнотайз ООД и вече 3 години не спираме да работим усърдно и да доставяме качествени услуги на нашите настоящи и бъдещи клиенти.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


5 − = 2

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.