Страхотни идеи за използването на козметика за лице за постигане на впечатляващ външен вид

Днес за една жена не е достатъчно само да бъде умна за да успее да пробие в която и да е професионална сфера. Добрият външен вид е от доста голямо значение, въпреки че много млади момичета се опасяват от това да не ги преценяват само по визията. Когато не притежавате добри гримьорски умения има опасност да използвате грешните цветове козметика за лице и тогава резултатите ще са доста по-негативни, отколкото ако сте успели да се справите с грима и имате строг делови вид.

Ако сте работеща жена, тогава с подходящото използване на гримовете можете да си придадете сериозен, съсредоточен, нежен и елегантен вид едновременно. Това са качествата, които ще ви помогнат да спечелвате доверие, да накарате събеседниците си да се чувстват комфортно във ваше присъствие, а това е важно за да постигнете своите цели без много усилия.

Винаги използвайте качествена професионална козметика, която ще запази свежият ви вид часове наред. Винаги преди да приложите гримовете си измивайте лицето си с балансиращ тоник или с почистващо мляко с помощта на памучен тампон. Задължително използвайте козметика за тяло, която има защитен фактор поне 15 за предпазване от слънчевата радиация, която е много вредна за кожата. С приключването на тези процедури започва прилагането на грима и фон дьо тена. Внимавайте вашият фон дьо тен да бъде в един цветови нюанс с кожата ви, като златистите тонове също са подходящи за всякакъв повод, било то за офиса или за коктейл.

В случай, че осветлението на работното ви място е флуоресцентно е препоръчително да избягвате розовият фон дьо тен защото кожата ви ще изглежда много бледа. За да приложите основата като експерт трябва да избягвате зоната около очите и особено вътрешната им част, тъй като това ще ви направи да изглеждате прекалено изкуствени. След поставянето на фон дьо тена върху лицето ви изчакайте няколко секунди за да може да изсъхне добре и да се слее с кожата ви. В случай, че имате сенки под очите можете да им направите коригирате с коректор.

След като направите и грима си фиксирайте всичко с помощта на четка и пудра. Това ще направи грима ви много по-дълготраен.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


7 − = 5

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.