Тоалетни чинии – особености

Трудно е да си представим дом или каквото и да е друго обществено място без тоалетна. Тоалетните чинии са неизменна част от всеки дом, офис, магазин или какъвто и да е друго обществено помещение. Функционалността на повечето тоалетни чинии зависи от производителя. Модерните тоалетни чинии са оборудвани според правилата за безопасност и нормите за опазване на околната среда. Стандартният размер на повечето тоалетни чинии е: височина: 40-45 см и дължина: 60-65 см. Има и специални тоалетни чинии за деца, като техните размери се различават от стандартните.

Основните критерии при избора на тоалетни чинии е външния вид. На пазара се предлагат много различни по форма и цвят тоалетни чинии: с овална, правоъгълна, трапецовидна или кръгла форма. Има тоалетни чинии в най-различни цветове, въпреки, че предпочитани от повечето домакинства са белите тоалетни чинии, в магазините се срещат тоалетни чинии в зелено, бежово, синьо и други. На пазара се предлагат изключително иновативни и функционални тоалетни чинии, които са в крак с новите технологии. Една от тях е тоалетната чиния на бъдещето, показана в Япония. Много функционалната тоалетна чиния е автоматизирана с контролен панел, електроника, глезещо биде, вода, дезодорант и пара. Тя е напълно автоматизирана и разполага с две пръскащи дюзи вода за по-добро интимно измиване. Водната струя се регулира от електронния панел и има осем степени на действие, а дюзите се самопочистват автоматично след употреба. Тоалетната чиния на бъдещето предлага и функция за масаж на интимните места с водна струя. На пазара се предлагат много различни видове тоалетни чинии, като на повечето автоматизирани тоалетни чинии цени са доста високи, спрямо масово познатите тоалетни чинии. Монтажът на тоалетни чинии е сравнително лесен, но повечето хора предпочитат да се доверят на майстор за тяхното поставяне.

Стремежът на производителите да подобрят комфорта в банята, довежда до непрекъснато развитие и подобряване на тоалетните чинии. Фирмите разбират, че тоалетната е едно от местата, където за известно време оставаме сами и е важно да се чувстваме комфортно и спокойно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


5 − = 1

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.