Интериорни врати

Интериорни врати – нови, нестандартни предложения

Новите предложения за интериорни врати – едно оригинално и нестандартно решение

Едно от най-новите предложения за интериорни врати в дома и офиса е колкото нестандартно, толкова и оригинално. Говорим за ламинатните врати, които навлизат на пазара в последно време. Обикновено, когато чуем думата ламинат, първото нещо, което изплува в съзнанието ни е ламиниран паркет. Благодарение на несравнимите качества на този материал, напоследък той се използва и при изработката на интериорни и екстериорни врати. Те са по-здрави и по-устойчиви от останалите, които са направени от естествен дървен материал  или комбинация от няколко материала като дърво и стъкло. Ламинатните интериорни врати са покрити със специален повърхностен слой, който има защитни функции, благодарение на специалното покритие от различни видове смоли. Като резултат от ламинирането, вратите са по-здрави и не променят първоначалния си блясък и цвят.

Интериорни врати Порта ДоорсОсвен това, изолират по-добре и се почистват по-лесно. Този вид интериорни или екстериорни врати се изработват качествено, спрямо предпочитанията на клиентите, но за съжаление често имат по-семпъл вид. Интериорните ламинатни врати се произвеждат по специална технология, която е екологично съобразна и в резултат на това, те са чист и безопасен продукт. Ето поради тази причина, те могат да се сложат в дома на хора, страдащи от различни алергични реакции без никакъв проблем. Тяхното ползване е изключително безопасно и природосъобразно. Вратите, направени от такъв материал, могат да бъдат произвеждани в различни цветове и успешно да имитират естествени материали, които са значително по-скъпи. Този финансов фактор също оказва голямо влияние при избора на интериорна врата и тъй като ламинатът е доста по-евтин материал, все повече хора се доверяват на този вид интериорни врати. Така с по-малко средства можете да се сдобиете с красива врата и да внесете уют в дома си.

Допълнителното предимство на ламинатните вътрешни врати е и ниската им цена, която се обуславя от ниската себестойност на покритието на изделието. Цената на такава врата, пълен комплект с каса регулируема с первази, е от порядъка на 250-280 лева за българския пазар – за останалите страни от европейския съюз ситуацията с цената е същата, но в евро. Наблюденията ни са, че именно този тип врати са едни от най-предпочитаните от клиентите – за 300 лева общо с монтажа си купуват качествена интериорна врата, която ще служи повече от 15 години.

Публикувано от

boresf

Врати с цени - интериорни и входни врати http://borman.biz

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


9 − = 2

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.