Как да продадете сами вашите имоти?

За голяма част от хората, продажбата на имоти изглежда изключително лесна работа, но дали е така? Само този, който не се сблъсквал в действителност с продажбата на имоти може да си помисли такова нещо. В интерес на истината продажбата на имоти не е толкова проста работа като продажбата на дрехи, обувки, парфюми или други нещата. Имотите са много по-големи по площ и стойност в сравнение с останалите неща, които се продават на пазара. Голяма част от хората, които не разполагат с нужното време, а и енергия предпочитат да поверят продажбата на техните имоти на посредници или агенции, които ще се заемат изцяло с това. Други пък предпочитат сами да си свършат работата като влязат в ролята на брокери и се опитат да сключат на добрата сделка за тях.

Ако и вие мислите, че можете да се справите с ролята си на брокер, тогава нека ви споделя една тайна. За да успеете да пласирате вашите имоти без посредник и без излишни разходи за комисионни, трябва да си изградите маркетингова стратегия, която да следвате.

Първото нещо, което трябва да направите, след като сте решили вие лично да продавате вашите имоти е да определите условията и цената, която желаете за тях.

След това трябва да се възползвате максимално от методите за реклама. Много хора залагат на обикновени хартиени вестници и брошури, но не забравяйте, че живеем в модерен свят, в които интернет заемат много важна роля. Именно във виртуалното пространство има толкова много възможности за безплатна реклама, а това несъмнено е един голям плюс за вас.

Как да публикувате безплатно вашите обяви в интернет? Със сигурност много от вас си задават този въпрос. Е, отговора е следния: Потърсете в интернет сайтове, в които може да се публикуват безплатно обяви на имоти. В тях можете да представите подробно вашите имоти със снимки, видео клипчета или допълнителни текстови документи. Така вие получавате възможността да контактувате лично с евентуалните купувачи и отново вие да договаряте условията по финализиране на сделката.

Звучи добре нали? Опитайте и ще се убедите, че няма нищо сложно в това да продадете сами вашите имоти, а печалбата – тя остава изцяло за вас.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


3 − 1 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.