Счетоводна къща в София

Избор на счетоводни къща в София

За всяка една фирма особено за новостартиращите компании изборът на счетоводна къща или счетоводител е едно от най-значайните неща. Счетоводството оперира с най-значайните информации на компанията и може много да допринесе за правилно използване на ресурсите и за успеха на компанията, с подобряване на резултатите чрез правилни съвети.

Много често собствениците на компаниите имат колебания относно тава дали да изберат счетоводна къща, която да ги обслужва или да наемат счетоводител. Ако и при Вас все още съществува това колебание имайте в предвид следните неща:

  1. Вземете под внимание големината на фирмата и обема на работата – наемането на един единствен счетоводител понякога е повече от достатъчно за нормалното функциониране на компанията и може да Ви излезне доста по-скъпо.
  2. Имайте винаги в предвид, че този счетоводител е човек както всички нас – той се разболява, неговите деца се разболяват, недай си боже може да получи някаква злополука, да счупи крак или да се наложи някаква хирургическа интервенция, което означава по-дълго отсъствие даже и по 2-3-4 месеца.
  3. За време на отсъствие на Вашият счетоводил е трудно да се намери кой да го замести за 2-3 месеца и освен, че е трудно да се намери трудно е и наетият човек счетоводител толкова бързо да невлезе в работата на компанията и в работата на предишният счетоводител.

Именно поради тази причини изборът на счетоводна къща е по-добрият избор, а изборът на  счетоводни къщи София е най-добрият избор за Вас и за Вашата компания.

При изборът на счетоводна къща винаги внимавайте на следните неща:

  1. Счетоводната къща да имат опит в обслужване на компании с дейност подобна на Вашата – това може да влияе доста в качеството на предлаганата услуга
  2. Да не е пренатоварена с кленти – това ще го познаете много бързо по бързината на извършването на услугите, а и винаги преди подписването на договор за счетоводно обслужване вземете референци и мнения от други клиенти
  3. Не правете компромис с цената по отношение на качеството – винаги по-добре платете 20-30 лева повече, което не е голяма сума, а с това можете да си осигурите по-добро обслужване

В счетоводна къща Проксима винаги ще намерите най-доброто счетоводно обслужване в София, с пълен комплект от услуги и всичко което е необходимо за доброто функциониране на компанията и спрямо конкурентите и спрямо законите и законодателните и данъчните процедури и изисквания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


+ 4 = 9

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.