Как да се обличаме модно и стилно. Подходящи цветове за брюнетки

При избора на облекло следва да се ръководим от разнообразни детайли, например – ръст, фигура, възраст, както и, разбира се, цветът на кожата и косата. Вижте съветите на стилистите за това, как е най-добре да се обличат брюнетките.

Ако сте със сини, кафяви или сиви очи и тъмна коса, много подходящ избор за цвят на дрехите са топлите жълти оттенъци, както и меките зелени нюанси. Отлично попадение са също и перлените тонове. Що се отнася до синия цвят, спрете се на по-дълбоките вариации, като избягвате ярко синьото. Подходящи за дами с по-тъмна кожа са и шоколадовите тонове, които могат успешно да бъдат комбинирани с пясъчно, синьо-виолетово и оранжево в разнообразните му оттенъци.

Важно условие за стилен външен вид е брюнетките да избират внимателно комбинацията между цветовете  на дрехите и аксесоарите. Така например, една иначе прекрасна рокля в синьо-виолетовата гама няма да изглежда добре с обувки в кафеникави тонове. За да постигнете необходимия баланс, добавете допълнително още аксесоари в кафяви тонове. Това може да бъде всичко – шал, колие, обеци или някакви аксесоари за коса.

Белият цвят подхожда идеално на брюнетките

По правило, всички брюнетки изглеждат страхотно в бяло. Искрящо белите нюанси могат да придадат много очарование на тяхната визия, добавяйки усещане за чистота и невинност.  Сметановите оттенъци също са много подходящи. Те могат да се съчетаят прекрасно с всички тонове от бежово-кафявата гама и впечатлението ще бъде незабравимо.

Ако искате да се подмладите, обличайте се в розово!

Розовите оттенъци са отличен избор за брюнетките, особено, що се отнася до по-светлите варианти. Те омекотяват отлично визията, добавят й романтичен полъх, подмладяват.

Кои цветове са неподходящи за брюнетките?

Ето кои цветове не бива да се смесват – светло синьо със светло зелено, сиво, лилаво. Също така избягвайте да се обличате едновременно в лилаво и бяло, както и не залагайте на комбинации между студени интензивни нюанси.

Източник: https://e-alexandra.com/spisanie

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


− 1 = 4

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.