На море на Българското черноморие – хотели и морски блянове

На море на Българското черноморие – хотели и морски блянове

Нашата страна е интересна смесица от заслужена почивка и релакс, където имате възможност да се отдадете на морската прегръдка на Черно море, галещо косите слънце, сладко бяло фрапе на пясъка или чаша ледена българска бира. Летните месеци на черноморието ни много често са препълнени с посетители и разбира се купона е най-вече в Златни пясъци, където можете да намерите вече доста повече от 100 хотела, 100 ресторанта, дискотеки, казина, кафенета и нощни клубове.

Пясъчните крайбрежия на България се къпят в целувките на морето, а пясъчните плажове са с дължина 8км, сякаш те изкушава да останеш тук завинаги. В курортите ще откриете доста малки места за настаняване, апартаменти под наем, жилища, които се дават под наем през целия сезон, „ол инклузив“ хотели, където качеството на услугата е топ приоритет. Божествените картини, които вдъхновяват художника да вземе четката и да се отдаде в магията на курорта, който нощем се оглежда в небесно чистите води на Черно море, са магнит за всеки летовник, избрал Слънчев Бряг. Невероятната смесица от култура, история, море и слънцето, което Ви зарежда с енергия са само някои от причините защо Слънчев Бряг е страхотно място и за семейни почивки.

Нашата родина и черноморието са верен избор и за летуващи силно привързани към спорта. Избирайки Албена лятото, вие си гарантирате страхотни дни с водни забавления като каяк, порене на вълните с джет, гмуркане, риболов и други. Спортните приключения могат да са футбол, каране на колело, боулинг, мини голф, волейбол и др. Черно море представя на Вас и доста възможности за исторически туризъм. Някои от предложенията ни са прекрасният Аладжа манастир, Археологическия музей във Варна, морската градина в Бургас, аква парка в Слънчев Бряг, делфинариума във Варна. Ако имате желание да изненадате някого, не се колебайте да му подарите нощна разходка с лодка и заедно да се насладите на прекрасните пейзажи и искрящите като скъпоценни камъни морски селища.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


1 + 3 =

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.