Hotel Fregata - Kranevo

Хотел Фрегата, Кранево – изборът ви за следващото лято

Всеки иска да прекара лятото, колкото се може по – добре  от предишното. Лошото е, че повечето от нас нямат необходимото време да разучат предложенията, заливащи интернет  и затова стрелят на посоки. Някои предпочитат да отидат в самия курорт и да почнат да търсят на място. По този начин вие си губите времето, тъй като не навсякъде се предлагат добри условия за почиване. Затова реших да изкажа мнението си относно един хотел, в който бях това лято и останах изключително доволна. Става въпрос за хотел Фрегата в курортното селище Кранево. Не е толкова известно, но ще останете очаровани от спокойствието и уюта, които предлага.

Хотелът се намира в непосредствена близост до морето само на около 150 – 200 метра от него. Разполага с двойни и тройни стаи, както и с апартаменти. Хотелът предлага и забавления – игрална стая, за желаещите да отпуснат и да се забавляват и басейн. Освен това можете да изберете дали да имате осигурени три хранения на ден. Ние се възползвахме и останахме доволни, тъй като си личеше, че храната беше прястна, което е изключително важно. Трябва да се обедите, че няма да ви се предложи някоя застояла храна, защото доста често и това се случва. Останахме доволни и от обслужването. Всяка сутрин стаята се почистваше от камериерките, явно такава е политиката на хотела. В лобито на хотела имаше машинки за детски игри, така че ако имате дете това би му харесало. На разположение на клиентите е и външният басеин, където можете да почивате, ако не ви се разхожда до морето.

Тъй като се оказа, че намирането на подходящ хотел е трудно, аз ви препоръчвам този, защото останахме всички много доволни от него. Надявам се и вие да останете очаровани от хотел Фрегата, защото на доста изгодни цени ще получите добро обслужване и приятни емоции.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


6 − = 5

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.