Вила „Ваня“ в Троян

През последните години се наложи тенденцията за туризъм, който е по-близък до природата, но запазващ отлични условия за настаняване и забавление. Такъв вид туризъм е отсядането в комфортни вили. Те са проектирани така, че да запазват всички съвременни удобства, както и да предоставят нови възможности за почиващите. Отличен район за почивка на вила са планинските райони, където въздухът е изключително чист. Такъв район е Троян. Може да пробвате гостоприемството и красотата на китното селище Орешак и Патрешко, където е разположена Вила Ваня. Наблизо е и прекрасния Троянски манастир. Село Патрешко ще ви очарова с усещането за истинска релаксация, като е съхранило красотата на голяма част от автентичното българско село, непокътнато от настоящето.

Величествената природа и чист въздух ще ви омаят. Вила Ваня се намира на тихо място, далеч от градската суматоха. Тя е по-особена от другите вили с това, че е на наистина спокойно място. Разполага с приказна лятна градина, открито барбекю и лятна кухня. Духът на старото село и къща е съхранен на старата къща, в съчетание с модерното. Мястото е идеално и за децата, защото вилата е от затворен тип, с просторни площадки за игра.

В близост до вила „Ваня“ няма други къщи, с които да се съобразяват гостите и вие. Тук ще намерите истинско спокойствие.

Може да се разходите до Троян и Троянския манастир. Манастирът се намира на десетина километра от града, като е на брега на река Черни Осъм. Манастирът е един от най-масивните и известни български манастири. Основан е края на 16-ти век. Той е уникален с красивата си архитектура, дърворезби и многовековни стенописи. Той е известен и с чудотворната си икона Св.Богородица Троеручица.

Друга близка дестинация, която може да посетите е село Орешак. Тук е разположена националната изложба на народните художествени занаяти и е прочута като единствената в България, където може да се видят предмети от керамика,везба, накити, метал и други.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


+ 2 = 6

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.