Samsung Galaxy Note 2

Втората група потребители, към които Samsung се цели с Note II, е медийните киномани. За пореден път, огромен екран и достатъчно батерия са основните оръжия в арсенала на phablet, но той също има огромна кодек поддръжка (видео и аудио), и разширяема памет и режим на съхранение на голямо количество данни, за архивиране.

Ако попадате в тази група, в идеалния случай един таблет, ще изглежда малко по-подходящ за целта, но би било почти невъзможно да го носите в джоба си. Ние разбираме, че самият размер на Galaxy Note II може да откаже някои потребители, но ние го намираме за повече от разумно преносим. Също така и цената е фактор – способен смартфон плюс добър таблет ще струват повече от Note II.

Така че, ако искате да спестите малко пари и / или усилието за носене на чанта за таблет по всяко време, Note II изглежда като добър компромис. В този случай обаче, ние бихме препоръчали да го проверите лично преди да го купите.

Следващата група, са хора, които обичат да скицират на своите смартфони (дизайнери и подобни) и тези, които предпочитат да си водят записки по старомодния начин – с писалка или стилус. Samsung са направили Note II доста добро устройство за целта и въвеждането на Wacom лесно може да покаже огромната разлика между phablet Samsung и всичко останало на пазара на смартфони.

И накрая, ъпгрейдите – ние просто ще повторим: Samsung Galaxy Note II N7100 е достоен ъпгрейд на своя предшественик. Вие ще забележите подобрение в почти всеки аспект, като изключим може би камерата. Това, е доста скъп ъпгрейд и оригиналният Note все още е доста солидно устройство. Ако обичате оригиналният Note, със сигурност ще искате второто поколение . И ако имате излишни пари със сигурност би било от помощ.

Като финал, можем да кажем. Samsung Galaxy Note II изглежда са завършили всичко, което са си поставили за цел тук. Samsung затвърждава водещата си позиция във phablet пазара, като същевременно предлага достатъчно новости, за да запази интереса на тези, които вече го ползват. Има също така и много ексклузивни неща. Предполагаме, че някои хора все още няма да бъдат впечатлени от по-голям Galaxy S III със стилус. И ние не казваме, че голям екран и стилус е точно това, което прави перфектен смартфон по-добър. Но това със сигурност може да направи чудеса за съответните потребители.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


+ 5 = 13

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.